mina älsklingar


finns inget finare än grått
sköpt i stholm.

sthlm lördagtja busungar

IDAG HAR jag haft en finfin dag med dom bästa! taggar som fan inför stockholm också!
det kliar i  hela kroppen på mig av shoppingsug! men jag ska fan hålla mig tillsthlm. då blir det några tusens shooping, det gillar vi! någon som har nåra bra förslag på bra affärer där uppe?
nu är det dax för bus & bad med mille innan det är sovdax för plutten, och vi återstående mattias & jag blir det
god mat & move i think. börjar komma tillbaka som super snälla silver emma nu hahahge mig koftan, alexander!

blueberry


26 novemberSITTER I skolan och kollar på stockholmstreetstyle, jag gillar verkligen det här med backslick!
vad tycker du?


DAGENS

MÅSTE BARA  säga att dagen har varit lung & skön. gillar det..

tjenareDAGEN HAR varit underbar med melita underbar! det har blivit promenad, skola, fika, stan och köpt nya converse! me like, och en liten dålig dagens på det, lovar en bättre till imorgon! och så har mille fått en till tand, kan va orsaken till mycket gnäl på senaste! den va långtbak, så vi hade inte sätt den, en stor en. haha puss & godnatt

så här ser min frys ut från och med idag.

 mums! kungsvidio stängde av sina frysar idag så jag och malin va där och fick lite glassar!
fy kan inte handla mat på ett tag nu, får fan inte plats! haha kommer leva på glass! eeh okej då!

ehh fuck of


emyshoe
jag gjorde om ett par gamla klackskor, blev faktiskt riktigt bra! jag är helt nöjd.
jag var på pysel humör, och det här blev resultatet, i hope you like it, like i do.

in school

Wake up in the morning feeling like P Diddy,

nu ska mum & millian ta ett badso long...

upp ch hoppa

och iväg till körskoolan... how you doing ?stockholmstreetstyleJAG BLEV förälskad i den här tjejens hår! insperation,


and now...

i think i love my wife!

Jag har skit ont ihuvet det kittlas i hela munen för att jag har så jävla ont i fötterna.


idag har vi varit bästisar i 6 år. Men nu står jag här ensam och allt känns piss.
men vi kommer träffas i himlen förr eller senare. jag har ju våra tre stjärnor som jag ofta kollar upp till, andrea hjärta emma! Vi har ju också en kärleks låt, jag sittter faktist just nu och lyssnar på den, shakira! haha i 4 va det våran "favvo låt". jag brukar sitta och tänkta på andrea men vaje gång slutar jag med ett skatt för när minnerna kommer upp går det inte att göra någon annant än att skratta. det sorliga är att nu blir det inga mera minnen? du är mittt liv mitt allt min andra halva. jag fattar inte än, och tror aldrig att jag kommer kunna göra det häller. varje gång det ringer i min mobil eller det kommer ett nytt sms förväntar jag mig att det är andrea.  jaghar skickat sms till henne, man hon svarar inte. jag drömde igår natt att du va med mig och jag frågade vad gör du nu förtiden? är du i himlen? då svarade hon, nae  jag är med dig. så jag hoppas att det är sant, att hon är här med mig. för annars klarar jag inte det här! Imorgon fyller din mamma år, andrea. vi ska gå ner och fira henne då. om det går att "fira" något just nu. Jag älskar dig hjärtat-  det här är världens mest underbarste människa! jag fattar inte. Men hon är min andra halva mitt allt mittt liv. vi pratade om här om dagen att vi va så glada att vi hade varandra för vissa människor hittar aldrig sin andra halva. nägon som förstår utan att man säger, någon som alltid finns där, som alltid ställer upp. vi pratade om att dom andra kompisarna va *kompisar* som man tyckte om som man umgås med men inte på långa vägar som, hon & jag. och ni som har hittat er andra halva, ta för fan hand om varandra. jag och andrea pratade alltid om hur mycket vi gilladee varandra och hur glada vi var för att vi hade varandra. Jag har hittat min andra halva. sa farväl till henne i tisdags hon va så underbar när hon låg där, hon va så fin. man kan inte fatta det än. just nu umgås jag med hennes och min familj. idag gick jag och irene till kungsvidio och på vägen dit gick vi bara och pratade om roliga och tokiga saknar andrea och jag har gjort i våra dagar. hon är för underbar! jag älskar dig av hela mitt hjärta. finns ingen som du, syster. jag vill igentligen inte skriva det här men: villa i frid, känns hämskt att äns tänka på det. andrea&emma, det är bara så det är!


sitter hår och gråter, har pricis sätt dödsanonsen ? :S. Helt konstigt, va fan står andrea isabel cardenas bolin, där för ? jag fatta ingenting. det här att jag inte förstå är lite som en tryghet, skulle jag föstå vet jag inte vad jag skulle göra. har drömt om andrea varje deg i 4 nätter. hon är aldelles underbar- men när man ser en bild på den vackraste personen i världen, kan man inget annant än och le. jag vet inte rikigt vad jag ska ta mig til just nu, fattar fan ingenting.och värst av allt är att det bara va ett misstag. det va inte meningen att det skulle gå så här jävla långt, man andrea du vet att du är det bästa som någonsin händ mig. och att jag älskar dig!hittade texterna på bilddagboken,  världens finaste männiksa andrea, kan inte sluta tänka på dig!


hittade det här på min gamla blogg, gud va underbaart!

förlossningen

Hej på er!

ni anar inte hur stolt man är när man har en son som är sin aldeles egna, när man har skapat ett till liv. Millian är det finaste jag sätt, jag kan ligga och kolla på honom heladagarna. Nu föresten har jag gått ner 11 kilo, jag är smal igen! wohoo! läste att ni vill att jag ska lägga upp kort på lillen, men man känner som förälder att det inte känns rätt att lägga ut på internet. Ni får se honom live ist! förlossningen föresten gick till så här:

21 oktober började värkarna 23:20 med 20 minuters mellanrum, runt 01:00 började värkarna komma tätate och tätare tillslut med 5 minuters mellanrum, det fortsatte, men jag tänkte att det inte hade börjat utan att det bara var kraftiga förvärkar efter några timmar gick jag upp och läste en bok jag  Jag har om graviditeten och förlossningar, där stod det att förvärkar brukade vara i cirka en halv timme, det var då jag förstod att förlossingen hade starta, jag tog ett bad och gick sen och väckte mattias han va trött och förstod inte helt att det va igång, jag stod ut till 05:00 ungefär, och sen ringde jag förlossnings avdelningen, dom sa att jag skulle komma upp när jag inte orkade mer. Det tog några timmar och sen kännde jag att jag ville åka upp för att kolla om något hade hänt, jag hade öppnat mig1,5 centimeter och livmodertappern var helt utplånad. jag kännde att jag ville åka hem ett tag till för jag visste att det skulle ta ett tag till innan man var helt öppen.

De dagen var vi hemma och tog värk för värk som fortfarande kom en var femte minut. den dagen åkte vi upp en gång för att kolla om något mer hade hänt, och nu jag hade öppnat mig 3 centimeter. så segt gick det! på förlossningen sa dom att vi skulle stanna kvar, men jag kände förtfarand att jag orkade lite till hemma. Så barnmorskan kollade med doktornomdet va okej att vi åkte hem ett tag till, och han sa att det va okej. Dom sa att vi skulle komma in så fort jag inte orkade mer. vi åkte ut till mamma och mattias föräldrar för att fördröja tiden lite. vi var där i några timmar, och nu började jag bli trött på det här, jag hade inte sovit på 2 dygn.

Vi åkte in till förlossningen runt 21:00, vi kollade änu en ggn om något hade hänt, men inte hade det gjort det nu, så jag hade gått och haft värkar hur länge som hlst och inget hände. Barnmorskan tyckte att antingen skulle vi sätta igång allt, så det gick lite fortare eller skulle jag få 2 sömnpiller så jagkunde sova och kolla om något hade hänt tills imorgon. vi bestämmde att det va bäst om jag fick vila lite innan förlossningen. natten var såå lång och jag vaknade vid varje värk, och dom blev ju bara starkare och starkare.

På morgononen kollade barnborskan om något mer hade hänt, och nae inte ville det öppna sig! haha! jag tog ett varmt och skönt bad, och klockan tickade. efterbadet fick vi lite frukost och kollade igen men inget hade hänt. vi flyttades nu till en förlossnings sal. Barnmorskan kom och stack hål så vattnet gick, för då brukar förlossningen sätta fart lite. jag fick dropp för att yttligare sätta fart på det , nu gick det jätte fort. värkarna kom tätare och tätare och gjorde ondare och ondare, nu fick jag lustgasen, tack gode gud för att det finns! nu blev jag heltplöttsligt skit glad och skrattade bort värk för värk. mattias stöttade till max, tack älskling! du va världens stöd. nu bad jag om rygg-bedövning. det tog ungifär en timme sen kom en tjej med gröna kläder in och det va hon som skulle ge mig bedövning. den enda jag hörde var mattias! jag sa åt honom att om någon sa något viktigt skulle han säga till, allt va så långt bort med lustgasen, helt underbart. jag sa åt mattias och pröva och han sa att den va jätte äcklig.

Nu märkte mattias att jag vägrade att släppa lustgasen, frånbörjan andades man iden under värken och andades frisk luft imellan åt, men nu kunde jag inte släppa lustgasen jag hade värkar konstant, mattias ringde på klockan och nu kom dom springande, dom kollade, och jag var öppen 8,5 centimeter. Nu kände jag att det började trycka på, jag kännde att nu kom krysstvärkarna. jag började prokrysta, och jag kännde hur det kändes som allt trycktes neråt. jag sa till mattias att om det inte blev värre nu så kan vi skaffa fyra barn. allt gick jätte fort och plötsligt kunde jag känna Millians huvud. Nu gjorde det svin ont, jag skrek till banmorskorna att dom bara skulle ta ut honom lite fort! och imellan krystvärkarna bad jag om förlåtelse. Mattias stod brevid mig och hejade. Nu ville jag ge upp, mattias sa att jag klarade mer och att jag skulle fortsätta krysta, jag sa att han kunde krysta istället och efter värken bad jag om förlåtelse. dom sa åt mig att ta i en gång till och jag tänkte nu j*vlar, jag tog i som jag aldrig hade gjort innan och poff så hörde jag honom skrika, det va det finaste jag varit med om! det ska jag göra igen. Så jobbigt som alla säger att det är, är det fan inte snarare helt underbart. mattias klippte navelsträngen och vi fick vara fred, jag mattias och Millian, gud va underbart! länktar redan till nästa ggn.

Love Emmafredagsmys!GÅRDAGENS outfit.


tack för en tjockiskväll. jag somnade sjuk tidigt i går va helt död. puss & kram
p.s miss my friend melita, imorgon kommer hon hem!!! yeaaah

mjau

TJENARE, idag har varit en seg dag, men ändå skön, jag har tagit hål inaveln lite så där spontant idag, det blev fint, kände att jag ville göra något kul! sis är här just nu, myser med mammas pojkar HAHA kan misstolkas, snart ska jag söva millepille och så får vi se om det blir att sönder plugga ikväll! kollar naken katt till sofia just nu, så jävla söta.  good day!

brudar ni är dåliga på att ge era åsiker om bloggen!


godmorgon mother lover

EN TORSDAG till, ohh vad skönt snart helj, kan inte vänta , jag är grymt trött, nu är det textil, kiss and love

dagens..LITE DÅLIG dagens, men den får funka

så där ja

kom hem från en sväng i söderköping, för att köpa tyg, jag hittade ett grått leopard tyg,  som jag tänkte förvandla till en mössa eller pandband! så där lite fint, malin va förbi här en sväng, vi tog ett snabb prat så  där om dagen , okej lovar våga er en dagens lite senare, nu ringde my boy och ville att jag skulle komma och möta honom och millian! see you soon 

jävla spruta

haha, millepille blev ledsen, fy! men efter han fick lite pussar blev det bra igen! hoppas han inte får feber bara! eller börjar gå baklänges, HHAA! nae vad dum jag är! herre gud! det här hände: - jag fick en snöflinga på min näsa, vintern är här, på med lager på lager.


hola banditos!

SITTER I SKOLAN. fick precis håltimme på så där tre timmar, hunny funny!  vi tjejer tänkte gå ill mcdonalds för att äta lite, sen funderar jag på att gå med millian och my boyfriend till bvc, millan ska ta 1 års sprutan idag fy! men känns jobbigt om jag inte skulle föjla med för jag har ju alltid varit med! idag är jag glad! är du ? feeling good
Hej gullefju,

jävla vacker brud!


sjukt bra kväll, med framtiden! thank u.


RSS 2.0