Start real slow.

Jag är så trött på blogg appen! Jag vill ju blogga men det går ju inte!! Paain. Igår hängde kag med fina tjejer heladagen, och idag har jag hängt med frida och nina. Nu ska jag vila lite för att tagga inför ikväll. Untz untz.. Hur mår ni mina sköna? Så fort bloggappen funkar igen ska jag döda med inlägg babes ^^ har massor att visa er, dont give up! Love.

Starbucks coffee.


The one.

Oh, vilken fin dag jag har haft i svärtinge idag, jag och wilma har solat, jag är hel bränd! Jag älskar't. Över en milen pw, gööör skönt, med ett kvällsdopp! Millian har lekt med granbarnen heladagen och busat, nu har vi druktigt tee och sängen väntar!

Jag har haft underbara mamma&millian dagar sen han kom, på något sätt har jag mer energi nu när jag inte har skolan som stressade mig! Gud vad jag älskar att vara mamma, millisn, my one and only!


Ipad, ih!


Question.

Fick en fråga om vart jag hade köpt den här jackan: det kommer från weekday, tack snälla, pöss


Peace.

Jag- hur blev du kär i henne då gubben?

Millian- jag tänkte på henne!

Jag- vad tänkte du då?

Millian- jag tänkte bara: ska jag bli kär i henne? aa jag blir det!

Haha söta underbara fina killen. Enkelt och bra! Hahah. Idag har jag haft en hemmafru dag städat, diskat, tvättat och lekt! Nu är vi hemma hos min mor och funderar på att sova här för att njuta av det fina vädret som lovats imorgon. Idag sålde jag min katt också, lite ångest och lite skönt! Jupp jupp.


18 juni.


This is it.

En ur mysig dag idag, solen kanke börjar komma fram igen? Det gillar vi. Nu är evelina här för chillning, och plutt sover. Vi har grillat korv och myst ikväll. Planer om spanien en weeken börjar planerar, jag är i stort behov av sooool!

Idag kom jag på att jag ska börja gå promenader dagligen igen! Jag behöver göra något regelbundet i mitt liv nu mär framtiden inte har några planer! Jag har fått frågan vad jag ska göra nu efter där har ni mina planer haha, jag ska ha sommarlov och njuta av att vara ledig och söka lite jobb här och där och sen ska jag ta tag i söka jobb mer seriöst! Hör soon babes.


Victoria törnegren.


Hola bola.


I found my soulsister.

Kul med lite kommetarer! Igår hade jag en finfin dag med mina favorit killar, sen kom frida för häng. Nu sitter vi proppmätta efter middag i solen! Millian plockar blommer och jag älskar livet!

Och omg, till konstiga människor.. Pöss

New in.


This is love.


Fy fan vad jag är bra!

Student har varit så galet kul! Jag har haft en helt underbar vecka, varit ute och dansat, vinat på barer med fina vänner, skrikit bort rösten, varit med alla jag tycker om, fått massor med fina presenter, jag har varit så sjukt jävla lycllig, tack alla som va med på min dag!! Nu är det bara en person som saknas, och han kommer idag klockan tre, iih länktar ihjäl mig!

Klockan tolv ska jag göra något viktigt, som jag håller tummarna så hort att det ska gå bra. Sen ska jag möta upp frida och njuta av att vuxen livet har börjat på riktigt, nu kan ingen annan än jag själv ta tag i allt som jag måste ta tag i.


Champagne breakfeast.


08.10.23

Jag hade gjort allt för att den här underbara killen skulle ligga och sova brevid sin mamma idag! Han är det finaste jag vet och det absolut bästa i mitt liv. När han kommer på söndag ska jag pussa på honom hela dagen, hela veckan och ett plus är att jag fick reda på igår att jag kommer att ha honom tre veckor irad islutet av sommaren, underbart! En av dom veckorna har vi hyrt en stuga på öland.. Can't wait!

det mysigaste jag vet är att ha honom i min famn, och kolla på honom! Herre gud, Jag har inte sätt något vackrare än när han sover. Min fina millian.


Real slow.

Jag kom precis hem från världenshäng med lisa och frida, sen mötte vi upp irma och hennes gäng! Nu har jag precis målat naglarna glittriga, och tvätta håret och bli brun står på schemmat. Tagga imorgon!!


Sheeet.

Asså, jag typ döör för dom här skorna! Snyggaste jag sätt på länge, när jag va i london frågade vi efter dom i varje butik, men jag hittade dom verkligen inte, ledsen tjej!

Tråkigt föresten att ni inte kommenterar längre, då går det från roligt till tråligt att blogga. Pöss


Let me talk to you.


Don't wake me up.

Igår va gaalet, och jag och my love vaknade till liv vid halv sex idag, omg! Men sjukt välbehövligt. Ikväll blir det klasshäng, och imorgon tar jag fucking stuuudenten!!!


Whistle.

Efter en grym utgång, plågas man av världens baksmälla, jag hör av mig när jag är i livet igen.. Tack för igår gott folk. jag kom precis hem från fika på skolan och lunch med frida. Nu: film&säng time. Pusss


You got me'

Igår träffade jag upp frida & felicia för vinkväll på hugo uteservering' efter att jag hade varit bakis hela dagen. Idag vaknade jag till liv vid 1, och just ni ligger jag hos b- friend och kollar på gossip girl, och tänkte göra det hela kvällen! Tack föresten för hjälpen med den gulakavajen, jag ska gå och kolla in den!

 


H&m love.


!


Give me some.

Jag vill med ha en gulkavaj och smala ben! Vet någon vart man kan hitta en, lovers and haters?!


Take a shot for me.

Efter fredagens flopputgång bestämmde jag och frida att vi inte skulle gå ut något mer på hela studentveckan, så igår hade vi bajs tråkigt och skulle göra absolut ingenting, slutade med att vi skulle till världens som va fullt, som slutade med hugo men där kunde man inte sita och chilla till tolv, så det slutade med att vi sa att om vi står på listan på puls så går vi dit och dricker redbull innan allt folk kommer, som slutade med att vi skulle hem klockan tjugo över tolv, som slutade med världensutgång och massor med shot's. Aslyckad kväll just saying'

Dock får jag många kommentarer om att jag trottsar och inte har på mig studentmössan, men jag är ledsen, det är så ful!! Antingen ser man ut som en sjöman eller som pippis pappa. Då vet ni mina tankar, Kisses!



Pic: from the prom.


Yesterday.


I think i hear something.

Hej gott folk! Jag mår underbart men bara för att jag fortfarande är sjuk och har tappat rösten så ska ni få lite klag, jag är trött men kan inte aova för jag hostarihjäl, jag och min kropp är osams för jag hatr min kropp och min kropp hatar mig! Jag måste städa och jag vill gå ut och dansa men jag orkar i te bli sjukare, eh japp!

Lite positiv energi kommer här: jag va på utväcklingsamtal för millian idag, och vi fick massor med beröm, att han hade jätte stort ordföråd och va så duktig så när dom stora och små barnen delades upp så fick han vara med som stora, hans dagisfröken sa att han förstod mer en vad en 3 åring brukade, och han är oftast glad och positiv på dagis, stolt mami!! Och snart ska jag träffa klassen för poolparty och grillning, ha en underbar kväll, hörs då! Kissiliss


Here we goo!!


Feber & glad, kexchoklad.


Today's shit.

Oh! Vilken tråkig dag. Jag och millian är genom förskylda, hanns feber har gått över, och min börjar komma. Buhu! Jag orkar inte vara sjuk, jag hade sätt framimot den här lediga dagen med mille så vi kunde hitta på något riktigt kul, men nicke sa picke..

Två roliga saker som händer idag, är att min big sis fyllee år, och min älskade felicia med!! Ett stort grattis till er socker pullor!!!


This is love.


I've got blod in my eyes.

 

 

 


Nr1.

När jag hade pluggt klart, tre grejer är borta från "att göra listan", yeeey! När min millian kom hem, fick jag och store bror för oss att åka till badhuset, millepille blev överlycklig! Fint! När vi kom hem slocknade han som en liten bebis, dock är han genomförkyld, så jag hoppas på att febern håller sig borta från honom. Nu har precis jag och älskling ätit tacos, dax för movie time..

Hörs imorgon gott folk!


Saturday.


Pk In my heart!

Sitter och pluggar rumpan av mig!! Så kommer hela min vecka se ut tills torsdag, och allhäng i världens med millian! Igår blev det en fika med nina, sen mötte jag upp frida för att kolla på musikalen md3 har klätt. Sen blev det världensbar med en heldröss goa tjejer. Nu kom jag hem för en stund sen fårn min fina b-friend och ska plugga så mycket jag kan tills min bästa i världen kommer till sin mamma! Yeey, kan inte vänta tills jag får ge honom allt jag köpte i london till honom!! iiiih


Prom.

Balen va trevlig igår! jag tackar gudarna att irma kom till mig och hjälpte mig med allt, för en timma innan jag skulle vara på förfesten hade jag precis tagit i hårfärg i min utväxt, tidsoptimist for sure, men allt blev bra tillslut.

Idag stor plugg på schemmat, tråkigt nog! Men jag kan inte äns sova på nätterna för jag tänker på hur mycket jag har att göra tills torsdag nästa vecka, 4 inlämningar och 3 provn! Amen det lät ju inte så faligt, trodde nästan att det va värre.
Ae.. Nu ska jag pussa på b-friend så han vaknar! Kisss


Take it to the head.


RSS 2.0