Hello.


New from london.


Hola bola!

Jag lever! Vi hade det underbart i london, oh nu är man tillbaka till norrköping igen.. Hm. förövrit har jag mördar mycket att göra en vecka framöver så vi får se hur det drabbar bloggen. Så jag lovar att så fort jag kan slappna av igen, så ska jag svara på era frågor! Jag ska snart slänga in en bild på fyra av mina nya skor, nöjd tjeja!


Nothing but love.

Chillidilla i solen med min fina irmagirl. Litw promenad, lite sol, love life!


With u.

Idag har vi hängt på stranden hela dagen, och bara haft det bra i svärtinge. Nu har dock min lilla åkt till sin pappa, och jag har njutit så otroligt över den här mamma veckan! Jag vill ha min lilla kille jämt.. Men men, it is what it is.

Idag har jag massor att göra tills imorgonbitti, hörs snart my lovers!


New in.


Dagens!


Emma alice eleonora.

Sitter ute hos mamma med millianboy, jag kom precis på vad jag önskar mig i studentpresent, en ipad! Vilken strålande ide. Förut blev det glass med kris, och nu är det dax för lite sommarkväll häng på mammas altan, med lite smultron vin! Finfint. Tagga måndag!!


New Home made.


Give me your ass!


Tacata'

Kusin sally är här och händer med mig och millian! Vi har lekt hela förmiddagen, och ätit utomhus, nu är dom och köper lördagsgodis och snart är det dax för en tupplur, hoppas jag haha jag är helt slut i kroppen. Igår blev det att njuta av solen så mycket vi bara orkade me and my girls och på eftermiddagen igår kom my love hit ich vi lagade mat!
Hörs soon babes.


Summer love.


Came to mama'


1970.

Sol sol sol, är det ända som är i mina tankar under dagarna, därav blir bloggen drabbad. Idag har det blivit, skola, kärleksparken, sol sol sol, lekparkshäng!

Igår bokades våra biljetter till london också, jag är så exalterad. Dom senaste dagarna har jag haft sånna dagar men bara kollar in i sin garderob, och ser inget annat än skit! Så london får ta och göra något åt den saken. iih!

Nu sover min stora bebis, och jag har fortfarande lite energi kvar så jag ska upp och göra lite nytta. Xoxo


Sun sun.

Haft en riktig fin dag medmillian, vi har varit i vasaparken med natta, jessi, felicia, nelly, frida och matilda! Lunchat på fräcka med irma och frida, och sen ringde min mor och ville låna min prins öcer natten så han slapp va på dagis från halv 8, till fem imorgon. Älskade! Nu blir det boyfriend häng, mys.


I've loved and i've lost


Hellow.

On my way 2 school, frukost blev att äta på vägen. Det här är det bästa dagens outfit ni kommer idag, för orken för att klä sig idag, va på noll. Igår när millian somnade kom k&c förbi mig och felicia, så det blev lite sent igår.Jag fick en fråga om vart jag har gjort mina tatueringar, mange & oskar hargjort dom! Jag börjar plananera in en femte.. Iih. Och ang frågorna på frågestunden, jag ska svara på dom så fort jag får tid över, jag lovar.

Ha en underbar förmiddag girls'


Question.

Vad tycker du om tjejer som är vänner med din kille men är otrevliga mot dig? Stör det dig eller bryr du dig helt enkelt inte?

Sv: jag är ledsen, jag förstå inte riktigt frågan! Om någon har varit otrevlig mot mig? Och om jag skulle bry mig? Nae ingen har gjort det så jag märkt iallafall, haha och nae det skulle nog inte störa mig häller! Hojta, om jag missuppfattat frågan ^^


Summer time.


The Sweetest.

Har precis varit hos älskade farfar, och firrat att han blir 81 idag, fina gjubbe. Nu är jag och felicia på långpromenad, och tänkte gå tills millian somna i friskaluften.


Bang bang pow pow.

Godmorgon! Igår var jag och my love på wilmas konfermation, tog en långpromenad i svärtinge och åt sjuka mängder smörgåstårta! När vi kom hem kom min lilla prins hem till sin mamsigull. På eftermiddagen gick vi och köpte pizza och satt oss och åt i lekparken, asmys! Jag fick en fråga om vad vi gjorde på min födelsedag? På morgonen vaknade jag av att kris sjöng, förmiddagen firrade jag med släkten, och på kvällen kom mina nära och kära hit för att vin'a. Dock tog jag inga bilder, mycket dåigt gjort, sorry babes. Jag hade en grym kväll iaf!

Jag fick en resa till london av b-friend, iih! Förmodligen åker vi nästa vecka, kag länktar. Av pappa fick jag en Hel månadslön till fickpengar (bara information till min anonyma-lover) och sen fick jag pengar, underkläder, vin, en jätte fin tavla, i'm so happy!!


Inspiration!


Right by my side.


Happy birthday to me.


Millianboy.

Jag saknar ihjäl mitt baarn!! Imorgon ska jag hämta honom över dagen, för jag bara måste vara med millepille på min födelsedag. iih jag kan inte vänta! Mitt liv, mitt allt, mitt hjärta, min son.


Yeah yeah.

Utgången i onsdags va some good shit. Och idag har jag haft välbehövlig tid med bara felicia, en urmysig dag! Vi har gjort allt och inget!

Dock va min dag inte helt perfekt, för jag tappade bort min väska med hela mitt liv i, not good! Ledsen_tjej! Men har jag gud vid min sida (phaa) så glömde jag den där jag jag kan tänka mig ha glömt den, så hittar jag den imorgon, snälla gode gud!! Jag behöver allt som va i den!

Idag fyller jag år!! Hipp hipp hurra till mig!! Imorgon ska det firras på alla möjliga sätt. Lovar att uppdatera mer då.. Love to you!


Living the dream.


I got you.


One.


I ask not.

Vi har haft en riktig mysdag idag, jag felicia och frida! Tacos på det, och allmänt skrattat ihjäl oss, älskar't. Sen blev det storhäng här och nu är det dax för oss att natta kudden, jag börjar bli sjukt trött. Hörs imorgon babes, pusss


I need help.

Jag kan verkligen inte bestämma mig, för vilken som är snyggast! Heeelp me..


Love love.

Igårkväll blev det fika med mina bästa pullor! Här har ni en bättre bild på hur håret blev efter operation mörkare hår, jag är nöjd! Nu är det dax att dra till skolan, hörs snart!


When i get older.


Yo yo yo

Hej babes! Färgade precis håret på rebecca fredriksson, hoppas att det blir bra, urgullig tjej!! Nu sitter jag och väntar på att min frida ska hämta upp mig så ska vi hitta på något kul, iih. Love everything.

Förut blev det b-friendhäng och efter det en fika med felicia jessi matilda nina och frida! Om en stund kommer dagens in, ses snart alligator, pöss


Fridays.

Stickad tröja- h&m jacka- made by me.


Fashionshow 2012.


My love.

Ligger i vasaparken med frida, och millian springer runt med sina dagiskompisar, gud vad jag njuter! Fina bästa älskade kille. Vi äter jordgubbar och älskar livet. Tack gud för detta liv ^^, iih.


!


Me & frida

Godmorgon solstrålar, igår var jag aldeles för död för att blogga. Jag hängde med killen i mitt liv, millianlove. Vi va ute isvärtinge och bara hade det bra, när vi kom hem kom frida hit för häng.

Idag blir det lekparkshäng, för vädret ser ut att vara underbart, iih! Hörs soon babes.



Lyckliga tjejer.

Andra modevisningen.. Check! Oh, vad underbart det här är , sjukt sorligt att det här är våran sista bara, böhö. Jag vill mer mer mer. Idag fick jag ett roligt erbjudande också, iih! Okej, nu ska vi snart köra igen, dax att tagga. Ikväll kommer jag sova som en gris, mm.. Sådär bara så att ni vet! Jag saknar millian så det gör såå ont i mammahjärtat.


Talk 2 me, i talk bad

Oh, gud vad det här känns underbart. Jag hade förväntat mig att vara kvar iskolan till midnatt idag och sy! Blrjade med min studenklänning idag och blev klar nu. Lättnade i mitt hjärta är gaalen. Nu är det dax för modevisninggenrep! iiih.


I'm done!


Buy u a drank.

Okej jag har verkligen haft fuldagar i flera dagar nu, ni vet när man kollar sig ispegeln och vill kolla bort för man har så dåliga dagar, och det känns som man ser exakt lika dan ut varje dag! Blää. Så nu tar jag saken i egna händer och färgar håret, och hoppas att det här hjälper min spegelbild. Haha. Jag ska svara på era frågor såfort jag får tid över, men så länge: fråga på! Puss och love och alltsånt därnt!


New in.

Örhängen till balen är kla'rt. iih, exalterad tjej! Och på fredag blir det modevisning.. Om ni vill komma och kolla så är det klockan 6 och klockan 8, i degeers aula. Kom precis ifrån skolan, men idag är jag inte lika slut som igår, i feel så fucking goooood.


Funny girl.


Go deep.

Oh, vad ni är underbara! Helt gaalet, tack babes!!


Nice shit.

Jag måste ta tag i mitt kreativa jag, och börja pyssla med kläder mer! Det här ska bli mitt nästa projekt, så fort min dödar vecka iskolan är slut.


Ja!


Kiss your self.

Jag har mått lite dåligt över att millian ska gå på dagis 8-5 hela den här veckan, då vi har modevisning på fredag så vi syr ihjäl oss hela veckan. Mwn idag smsade mina fina felicia och frågade mig om hon fick hämta millian klockan halv två ist, made my day.. Och min lilla hjärtas dag också, han va hel nöjd över dagen, och sommade som en stock när vi la oss isängen förut! Han skratt lyser upp hela mina dagar, helt jäkla underbart!!

Frida och jag hade precis ett standard tröttsamtal som slutade med att vi skickade de fulaste bilderna på oss själva, gash.. Älskar våran humor! Eeh jöpp, Puss &god natt folk, jag har en tuff vecka framför mig så jag behöver söömn! Kiss yourself


New in.


Ask me.

Hänger med mina favorit killar! Så har inte tid med er just nu, hoppas ni förstå, passa på att ställ frågor till mig som ni undrar över så länge?


Hunter


Sneak peek!

På min halvklara balklänning, hoppas att den blir exakt så som jag vill ha den när den är klar!!


Love g.

Vi sitter hemma hos mig jag, anja, malin, frida & irma hemma hos mig och röker vattenpipa, sjukt mycket drama, snackar skit och har det fint! Måste bara säga att ni är så sjukt fina med era kommentarer. Jag blir glad av dom. Vad gör ni mina fina?! Pööss


Yesterday.


Emma lundell.


Misspiss!

Saknar ihjäl mig efter min lilla millepillepäron.


Girls girls girls.

Kvällen igår va bra, blev dock inget utgång för min del! Hoppas ni hade en fin kväll. Massor härliga människor va här och hade det gött! Idag vaknade vi till liv vid 1, och efter det har dagen sprungit för bi. Lunchat, fikat och haft det fint. Nu sitter jag och frida hos mig och har det bra, snackar skit och älskar livet! How u doing? Sorry för dålig uppdatering idag men solen fick all min energi! Puss kyss och allt det där


RSS 2.0