Illuminati girl, just sayin'


Nike!


Ly/fy


London\leo


I need 2 do that.

Jag kom på en sak för några månader sen, det är något jg verkligen vill göra. Jag vill åka till afrika och hjälpa barn, det är mitt högsta mål i livet än så länge. ( och nej, jag vill inte bli miss sweden och säger inte att jag vill ha fred på jorden) utan för att det är något som verkligen skulle betyda så mycket för mig, att känna att man kan hjälpa till! Nu vet ni min största dröm som jag ska uppfylla någon gång, det skulle kännas så otroligt fint. Ler av bara tanken. hörs imorgon, puss och godnatt!


Hellow!


Mondayshit


Dip dye


Alla stjärtans daaag 💋


Love me all night long


Lovely Zoe

Nu börjar jag seriöst undra varför jag inte använder mina två par svarta vida byxor som hänger i garderoben, hm..


Hey

Idag har jag haft en super dag! Träning, lite melita häng, msm timmar, felicia, millian, felicia häng igen, robine och sist och bäst haft super mys men min prins, han är lite hängig så vi har lekt och legat i sängen och ätit popcorn och kollat på tvn, en sån fin dag hörni!

Oho jag har mördat en bra låt heladagen idag, hela hela asså heeeela dagen, som frida visa mig, är ni också sånna att när ni hittar en bra låt så slutar man aldrig lyssna? Först någon vecka efter, då man hatar den?! Höhö sån är jag.


That's gon' get you in trouble


Holabola fan.

Hej finsar, jag tänkte komma tillbaka till er nu, har jag bestämmt mig för. mina senaste dagar har bestått av, frida robine melita boyfriend och idag kom min plutt! Helt underbart. Jag lever, gör allt som mitt liv ska innehålla, myser pussas, skrattar, tränar, färgarhåret, making some money, leker, men aa ni fattar! Lever livet. Efter myssöndag med robine har jag haft ett långt samtal med melita! En helt underbar människa, hennes ord är så kloka. Jag har något slaks lyckorus ikroppen just nu, igår blev det häng med min man hela kvällen lång, vi har börjat kolla på andra avenyn igen, sjukt underskattad serie haha! Nu ligger jag i sängen brevid mitt allt och ska pussa och hålla ihjäl honom, så föridag, får jag tacka för mig! Kyssar och sånt.


RSS 2.0