Mr. Right


I ask u.

Jag är ledsen, jag har helt glömt bort vad man bloggar om, haha! Har ni nårgra förslag på vad ni vill se mer av?


New in.

Kjol- monki skjorta-monki, och jag kommer bära dom så här, tsm med varandra! In lööve i matchade kläder.


,


Het het.


Hola babe's

Hej hopp g-s.. Frida kom
Nyss för chillidillning i min soffa. Idag har jag och millian bara mysit sönder hos min mor och lillsis. Apropo det.. Jag har ju lätt världens charmigaste liten kille, vi har massor med proparfymer, sånadära små ni vet, så frågade millian om han fick ta med sig en till dagis, så jag svarade ja! Och så tänkte jag inte mer på det, så finns det en tjej på millians dagis som heter melissa, som millian tycket är söt, så när vi kom fram dit, efter ett tag kollar melissa i sin ficka då har millian lakt dit parfymen där, så hon tar upp det och blir glad och säget nemen vem har lakt den här här, då hoppar min millian upp i mitt knä och ser ur charmig ut och bara ler, hur gulligt?! Jag ska lära upp den här killen att bli världens bästa kille. Åh älsklings unge!!


Hey girl.


Lika a rainbow.

Hej mina kära. Ligger isängen med en sovandes liten kille! Idag har det varit skolhäng, söderköpingshäng, lillsis tindrahäng och här hemmahäng med frida! Jag är helt slut för idag, konstigt nog. Ska nog ta mig fan, göra iodning mig för kvällen och krypa ner jag med.. Ha en underbar onsdags kväll, min kommer bestå av sovmys med det finaste i mitt liv, pusspusspuss


Give me.

Vart kan jag hitta denna vackra varelse?


Bad bad girl.


A blick.

När jag frida & markus va istockholm för några veckor sen, såg jag dom här byxorna på zara, die. Ångrar att jag inte köpte dom, och när vi va i gbg i helgen skulle vi till zara, men självklart hade det stängt när vi kom fram, buhu. Jobbigt liv. eeeller?!


27 mars.

Jag kom precis hem från en pw, nu har jag kletat i lillsis utväxt med mörk färg, jag kom precis på när allt va klart att kunde ha tagit bilder till er då, men icke sa picke det kom jag inte på förs det va försent, men här får ni iaf en bild på hur det ser ut när hårfärgen är ihåret det kanske hjälper er som har frågat hur mn gör lite, om jag har tur. Puss på er älsklingar!!


Glad you came.


Super sura emma for sure.

Trött. stressad. tjock. Hungrig. Äcklig. Måste få ner 100 kilo. Ledsen. Sugen. Ensam. Jobbig. Måste plugga ihjäl mig. Down. Amen humöret är på topp idag, eller?!


Starships.

Idag har jag och mitt gull haft en heldag, bakat, lekt i lekparken, åkt på äventyr och varit hos mormor. Älskar detta mamma liv! Ber till gud att han sover bättre inatt än vaf han gjorde igår bara! Jag behöver sömn!! Puss och godnatt fina människor. I'm happy.


Onzda!


Gbg babe.


Cha!

Vi åkte upp till göteborg lördagförmiddag för att överaska felicia som flyttade dit för två månader, det va underbart att se hennes överaskande ansiktsuttryck. Vi bodde på ett hotell på avenyn, högst upp men en jätte stot balkong. Förfest på hotellet och Utgång på det! Kommer bilder senare. Era kommentarer är underbara, och apropå det, sorry "bella" som tyckte att jag va otrevlig i mitt svar, men jag kan slå vad om att du hade reagerat på samma sätt. Nu sitter jag och millian i soffan och äter mellanmål, och myser, älskar att min kille är här igen!


Göteborg!!


.

Vad hände?
Sv: hade ni frågat med lite känsla, så hade jag kunna svarat. But no no no.


23 mars 2012.

Hej mina fina. Dagen har varit upp&ner mycket tårar men mer skratt och minnen. En solig fika med matilda, frida nina och jessi har jag hunnit med också, vädret idag har ju varit så sjukt underbart! Sen har vi haft lite häng här, jag anna frida och robine, mysepyse. Nu ligger jag och frida i sängen för att ladda upp oss för morgondagens festligheter! Puss & godnatt.


Let it.


Pimp my jeans.

gör iordning ett par jeans, till jeansshorts som kommer att säljas med 29 andra par, som var och en har gjort iodning själva från mode&desig, på nkpg- style nästa lördag! Kom och köp


I love u!

vem är det som gått bort?
Sv: Min bästa vän, andrea cardenas bolin.

Jag ligger vaken, jag kan inte sova. Jag vaknar alltid vid den hör tiden den här dagen. Fyra år känns som alldeles nyss men också som ett annat liv, jag behöver ju min andra halva här på jorden. Tårarna slutar inte rinna.. Jag klarar inte av den här dagen, jag vill nte, jag vill ha oss, emma&andrea. Ingen kunde skilja på oss, inget sa den enas namn utan att nämna den andras. Ingen annan kommer någonsin kunna kolla på mig och veta exakt hur jag mår och varför utan att jag behöver säga ett enda ord. Du va ju min andra halva, andrea. Jag behöver dig här nere, jag skulle göra vad som hälst för att ha dig här! Den här dagen för fyra år sen kommer föralltid va den värsta dagen i mitt liv, jag har aldrig mått så dåligt i hela mitt liv, att höra att sin bästa vän är död, är ord jag inte äns önskar min värsta fiende att höra. Fy.. Jag kommer knapt ihåg en endaste dag tills ett halvår senare, jag vet inte vad jag gjorde den tiden, jag har nog förträngt allt.. Jag kommer ihåg att jag inte ville träffa vänner, för jag tänkte att jag inte ville lära känna någon bättre, för dom skulle ju död snart. Jag tänkte att absolut alla jag tyckte om skulle dö, så jag drog mig undan.. Jag saknar ditt skratt, dina små händer, ditt jag, vårat vi, allt allt allt med dig andrea. Jag vill bara spola tillbaka tiden och stå där och ta imot dig, orkar inte må så här, jag älskar andrea, hon och millian är det finaste som hänt mig!!


I at least found my soulsister.

Hej gullungar. Gårkvällen va bra, en lyckat utgång. Förlåt för dålig uppdatering men det är ju dagarna innan årsdagen då min andra halv gick bort! Tuffadagar, upp&ner. Nu har jag iaf precis haft en skypedejt i fyra och en halv timme. He make me feel good. Nu är det stora frågan vad jag ska göra nu? Ta en lång promenad/åka till mamma/ unna mig något gott att äta eller bara gå och sova. Hm.. Aja Pusspusspuss


Onsdag, behöver jag skriva mer?


Rebecca en grym tjej


Nice to know you

AH! Jag har så sjukt mycket energi till livet idag


Goodmorning folks!!


You know it

Godmorgon. Elleer?! Känns iaf som att det är morgon för jag inte gjort så mycket vettigt idag, jag har haft en hemma dag. Fucking love it! Städat, lagat mat, hängt lite med robine här hemma, kollat på stylisterna och nu kom jag hem Från berg's häng med niniskaninis.

Igår va det skola och balklänning som gällde efter det blev det ikea, nu tänkte jag göra om i millians rum, hojta till om ni vill se slutresultatet och sen tragiskt nog plugga.. Bävar för det!! Men gudars skymning vad jag njuter av att vara hemma och göra allt och ingenting.


Give me the jacket.

Jag har så sjukt mycket insperation i min hjärna just nu, den håller på att sprängas av ide'er, igår fick jag ordnig på min garderob, och jag hittade så många plagg jag hade glömt bort, som jag bara äälskar nu! Yeey, glad tjej. Jag bestämde mig idag för att jag aldrig mer får säga att jag inte har några kläder, Cuz i have!

Igår sov frida här, och inatt sover min syster w, och min bror a här. Millian har åkt till sin pappa, så jag behöver någon att ta hand om, när man har det i sig. Om ni fattar. Snart kommer min felicia för lite häng! Åh jag ser fram imot den här veckan, jag har massssor med roligt att se fram imot.. Huhu can't wait!


120318

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det min lillesysters födelse-dag. Tindra eleonora lundell ska hon heta, välkommen till värden sötepöte!!


If you don't love me now, don't love me later.


U made my day.

lisa- Jag har läst din blogg ett tag men utan att kommentera (förlåt)! Ville bara säga att jag tycker den är fantastisk, eller snarare att du verkar vara det! Jag tycker du så fint visar din enorma kärlek till din söta son, samtidigt som du visar på hur mycket roligt man kan göra trots att man har barn, du slår hål på alla fördomar emot unga mammor som hela tiden lyfts fram! Keep up the good work girl!


Ah ah!

Hejsan svejsan! Kom precis hem från en PW på två timmar och en kvart, nu bräner det skönt ikroppen, dax för att sova middag med millian, och sen ska jag hälsa på någon nytillkommen till världen, någon nära, trodde inte att jag skulle vara så här glad, men det är jag! Livet är allt fint hörni.


Idag ska millian stanna hos mig längre en till tre också, det tycker vi om, gulligull.


London.

Om jag inte så behövde en filmkväll med min kärevän idag, vem behövde det? Jag och M vaknade upp hos min mor idag och gav oss ut iskogen och grillade, ur mysigt, dock kalt. Jag har varit känslosam idag hela dagen.. Beror på att det snart är 4 års sen min bästabästa vän gick bort, min vackra, underbara soulmate, andrea. Då är era kommentarer guldvärda ska ni vet!


In a long long time.


I need fucking summer.


Read and learn.


New soul.

Nån ringde precis och gjorde mig lika glad som alltid. Nu sitter jag i soffan med min älskade lillesyster, vi tänkte sätta på någon bra film. Idag kom jag in i en period där det är sjukt kul att sy på Balklänningen, borde bli klar snart om jag har kvar den här energin. millian sover! idag har mitt lilla hjärta varit övertrött hela eftermiddag, ibrist av sömn i natt. Nu ska jag mysaloss och sen ska jag krypa ner hos mitt allt och pussa på honom hela natten!

Pic: a old one

 


Hola bola!

Ni suger på att kommentera babes, ba så ni vet. Därav dåligt med blogglust..


Sneak p


Yup.


Millepille super kille

Nu ska jag söva det bästa jag har, sen ska frida komma hit för chillning, pusspusspuss

 


New in


Doing it wrong


Missipiss

Fridas och mitt favorit mat, lunch done! Nu är det dax för sista lektionen. Hörs snart lovers


Rihanna/drake

Godmorgon världen! Igår somnade jag vid 7 halv 8 när jag skulle söva millian, hoppsan! Jag som skulle få massor gjort, speciellt färga håret men nu har jag ju sovit i 12 timmar så nu är jag uppe och pigg så nu blir det färgning av hår. Börjar bli exalterad inför drake den 15 april också, yeey!


Snyggt'


Boring girl

 

 

 

 


Du din vackra varelse

Haft en helt underbar dag med den här killen, 2 långpromenader, cyckling, fika ute isolen. Sen har vi sovitmiddag, storhandlat, tittat på emil, hängt med wilma, ätit kvällsmat med frida, sakt hej till malin, nu sover plutten för länge sen och jag ligger isängen och funderar på att gå upp och göra tee och kolla på DH. Ciao


13 mars

Jag har världens finaste son. Älskar mitt hem. Underbara vänner. Finaste syskonen. bästa mamma och pappa. Roligaste linjen. Massor att se fram
Imot. Drake biljetter bokades idag. Träffat en underbar människa. Våran är här. Har en ny älskad tatuering. Lyckad bloggfest. Världens bästa utan två värdar. Snart studenten. Snart balen. Snart london. Valborg planer blrjar smidas. Snart (hämligt). Kan inte beskriva min glädje i ord för
Livet. Livet är så sjukt jävla fint. Dock väntar ett datum inte så längtbort, som är den värsta dagen i mitt liv, men det tar vi då! Just nu ska jg bara njuuta, gör det ni med mam'a lovers.


New carpet


Happy happy girl, with a happy happy smile

Det är helt jävla galet vad jag mår så sjukt jävla bra!


This time

Har precis kört ett träningspass, rumpa lår mage! Imorgon börjar mitt nyttiga liv igen. Och Vårkänslorna bara kryllar i mig, har till och med smörjt in mig med olja idag och solar, oh shit! Sommaren är på väg och jag fucking love it. Nu ska jag söva lillekillen och sen blir det big brother. Hörs råå


Give me!


Nice


Millian

Underbar morgon, vi vaknade tidigt och sjöng för wilmis och nu kom vi precis hem från en två-timmars promenad, galet underbart väder. Vi har tittat på får, matat hästar och köpt glass! (millians favoriter). Nu ska vi sova middag, och jag bara njuter av att ha min lilla kille i min famn igen. Xoxo


Think lika a man


Burn

På väg mot sis i svärtinge, för att fira hennes födesedag som är imorgon. Älskade syster!! Millian kommer dit klockan tre med, lycka. Och så Fick jag precis mitt tredje samtal från filippinerna idag, oh happy day.


Beyond retro


Stockholm!

Slängde mig precis i soffan, nyhemkommer från våran huvudstad! Shopping, lunch med fina vänner. Jag lyckas alltid vara bakis när jag åker till stockholm, fattar inte riktigt hur jag lyckas. Eh japp då vet ni! Imorgon kommer det vackraste i mitt liv hem, då ska jag pussa honom som aldrig förr!! Ikväll blir det feliciamys, det tycker vi om. Ni får se senare eller inorgon vad jag fick med mig hem för fint!


Outfitshit


Fashion blogg fest

Den va grym!! Gårdagen va bättre en förväntat, allt rullade på och kvällen började på modeklipparna som fixade modellernas hår, mitt med iof! Grymt duktiga. Där blev vi också bjudna på choklad, kex, ost, vin, jordgubbar, vindruvor mm. Johanna va också på plats och sminkade, modellerna blev så galet snygga, tack tack tack! Till alla som
Sponsrade, hjälpte till, till modellerna, alla som kom, för en grymt lyckad kväll!! Sorry men jag väntar på bättre bilder, kyss

 


Äh ja tack.


Wednesday night

 

 


Hey

Jätte sorry girls för ingen bloggning idag, men vi har fixar med blogg festen hela dagen och sitter fortfarande på pulshuvudkontor och kommer sitta här i timmar till. Men så fort jag får tid så bloggar jag! Nu ska vi få i oss mat och sen fortsatta, kyss


I like how it feels

#jag #irma #frida #hugo


The best


Lets get it on

Jag kom precis på en garderobside', på min klädhäst ska jag hänga det nyaste/det jag gillar bäst! Nu hänger allt från himmel till jord där, och idag så ska jag städa i mina tre garderober, massor ska bort!! Så ska min dag se ut. men innan ska jag slänga mig i sängen med en kopp te, och sätta på en brafilm och om jag har tur ska jag sova middag, åh!


Skirts

Mint gröna kjolen/Monki Guldiga/madebyme


Maybe she will


New in


Syskon kärlek

Nu har vi äntligen hämtat upp min underbara från arlanda, det blev missförstånd, vi trodde att det va imorgon men sen fick vi ett samtal om att han va framme i sverige, så då blev det att slänga sig ibilen för en tripp till stockholm! Nu är han iaf hemma från tre månaders semester i thailand, brun som attns. avundsjuktjej_91.


elle tshirt


The motto

Jag har känt lukten av vår heladagen Idag. En finfin dag. Jag har varit iskolan, farit till söderköping Med lisa&frida och Köpt tyger till balklänningen och till en kjol som kommer bli grym! iih, cant wait. Sen har vi solat, varit på stan, häng hos malin swanberg, och nu sitter jag och frida i bilen på väg till stockholm!!


That's all she wrote

*längtan *grymma *sätt när du menar sEtt! Fy fan vad du stavar dåligt hahaha Svar: Jag har dyslexi. Slluta lääs minn blog om dju sttör dej! Jag har inte tvingat dig att läsa min blogg hjärtat! Nått får dig ju att gå in och läsa? I know you love me! Det roliga är att jag skrev häromdagen att era kommentarer gör mina dagar, och dom negativa älskar jag nästan mer, för ni kommer ju tyvärr aldrig med några bra klagomål! Ni kan ju bättre haters, Xoxo

Bloggfest på fredag

Så somsakt du behöver INTE ha blogg för att komma, ändra kravet är att du är 18! Det heter bloggfest för att vi har bloggar och för att det kommer lite kända bloggare! Pusss


There she cry


Count on me

Kom precis hem efter en lång dag, men vi har fått sjukt mycket gjort idag till bloggfesten på fredag, vi har nästan valt alla kläder till modellerna på modevisningen, och gudars jag har aldrig sätt så många snygga outfits i hela mitt liv. Från greencha, monki, bikbok och style by tyra har vi fixat kläder från idag, modevisningen kommer bli så grym!! Jag är helt sprallig ikroppen av länktan! Imorgon ska jag och frida fixa musik till modevisningen AHHH! Och goodiebagens kommer bli grymt bra, så klockan 22:00 är det bara att springa till puls på fredag!! Då blir det välkommsdrinkar, snacks och tävlingar med gryma priser, gryma bloggare och massor med snygga människor!! KOM BABES!!


Turn up the music


Good girl

Väskan packad för att möta upp frida för en lunch! Har fått dagens dos av k också, fint. Have a nice day


Who does?

Tjenare tjenare! Jag ligger fortfarande i sängen, ligger och kollar på stylisterna och är döförkyld. Men snart måste jag börja dagen för jag har en balklänning som ska vara klar om två veckor, AH! Much to dooo.


My weekend


Your Skin

Jag frida wilma sitter hos bigsis nu ich kollar på bigbrother. Idag har vi bakat after8 muffins. Är dock sjukt avtänd av onyttigt just nu. Fy jag blrjar bli sjuk igen också.. Jag har inte tid att vara sjuk!! Har mycket att fixa till fashion blogg festen på fredag, är as exalterad. Skulle vara sjukt kul om såmånga av er som kunde, skulle komma. Oj, jag låter helt neggo men jag är super glad och mår sjukt bra annars!! Lördag luktar det stockholm också, yey.


Snögg tjeja


It's not u, it's me


Take it off, i wanna love ya

En promenad på milen är done! Idag börjar mitt bättre liv, jag ska bli smal! Yeey, kan inte vänta. Era underbara kommentarer gör min dag ibland, så ni vet. Nu ska jag äta ägg och sen kommer min lillsis hem till mig och söndasmyser, ska försöka tvinga med henne på en till promenad också. Åh nu ringde min fina vän frajdi och sa att hon kommer förbi för mys också, hörs sen, Kärlek till er och livet. pööss


Climax

Hade en urmysig kväll med frida & millian hos markus igår! Idag ahr det blivit en lekmorgon och vid ett är det time för att möta upp markus och arwen för en långpromenad, klockan tre åker mitt hjärta tills sin pappa. Ska njuta ihjäl mig tills dess. Ångrer föresten
En sak jag sa häromdagen, att vita byxor va sjukt fult, jag börjar gilla det.. Wops!


Mine, mine


She will

Dagarna är så galet långa nu för tiden, jag blir såå trött! Idag började dagen med en pw med frida och millian i fin natur,Sen blev det tropikariet, lunch på maxi, lite shopping, och snartr det dax att ge sig av mot markus för middag! Have a nice saturday, i will.

 


New bag


Love the way u lie

En fin heldag med frida, nu sitter vi hos min mamma och kom precis in från en deeptalk promenad! Skönt som tusan. Millian sitter här nyduschad och helklar för sängen. Miss the blixt. Japp då vet ni, Tack för idag, slut för idag. PUSS


Beautiful colors


Silly u, silly me, silly us


Punkt.


RSS 2.0