Wiihuu


New in


Happy and in love

Jag har haft en sån bra tripp till köpenhamn, dock både skrattat ihjäl mig och gråtit ihjäl mig, sånt är livet! Nu ligger jag isängen precis hemkommen från en träff med världensbästa. Idag fick jag höra ord som fick hela mitt hjärta att vända, från hjärtkrossad till ett hjärta som slog i tusen. Det är helt sjukt.


Va va voom

Påväg hem nu från köpenhamn, en urmysig tripp med mor&sis. Vi har shoppat på massor med roliga 2hand affärer, ätit gott och bara myst runt! Nu sitter vi på tåget, men är framme om en halv timme om vi har tur, jag är sjukt slut i hela kroppen, men nu ska jag hem till min fru, och övernatta där, så fint hörrni!

Ni ska få se massor med fint jag fick med mig hem imorgon! tröjan och mössan är köp, som jag fick med mig hem tex. Ääntligen, jag tappade min neonmössa för ett tag sen, ledsen tjej som nu är glad igen. Haha Och så skulle jag vilja be alla att hålla tummarna sjukt hårt på att jag har fått brev från posten om mina ytterkläder, snälla gode gud! Puss


Copenhagen


Boy london


I'm not a good girl

Vilken fin dag! Stora beslut har tagits och det känns bra. Gud va jag har adrenalin i kroppen! Imorgon bitti ska jag till danmark också, hur fint sitter inte det. Dock ska jag upp om tre timmar, inte lika kul.. iiiiiih!


Some more, new shit


New necklace in


Nyc

Inatt sov fridisen här, och sen kom felicia för förmiddagsmys och sen blev det stan för lite milliankläder pch lite smått och gott för mig också! Dock är jag besviken på världens shopping just nu, jag vill ha nya kläder med hittar inte ett skit, den va inte rolig alls! Böhö, men får väl helt enkelt fortsätta min jakt imorgon och be lite till gud att min jacka och skor som jag har beställt kommer imorgon, så kanske mitt shopping hjärta blir lite mättat iaf. Puss och hejs!


4 years old boy

Jag har haft fullt upp med millians födelsedagsfirande så jag har inte riktigt haft tid med er, tisdags blev det släktkalas i svärtinges lokal och igår blev det girlfriend firande här hemma! Så fint hörreni! Idag har jag vabbat för en feber natt med millian, idag har dock mått super! Så imorgon blir det skola&dagis igen.


!

Lyckorus i hela kroppen! iiih


I choose to be happy


Don't judge me

Hej mina små favoriter!
Jag har haft fullt upp, min helg har varit roligare än på länge. Fredagen bjöd på världenshäng med fina människor, sleep over kväll hos malin, lördagen bjöd på melita&emin mys, och spontanutgång, en bra jävel också! Söndag kom mitt hjärta hem till sin mamma. Min lilla kille fyller fyra hela år idag, imorgon ska vi upp och sjunga, malin sover här och imorgonbitti ska vi överaska millian med att hans pappa kommer hit och sjunger med oss på morgonen, han kommer bli så otroligt glad!! Ni ska få se min nya tattuering också gott folk, men nu måste jag och malin tvinga oss till söms för att få några timmar sömn iallafall. Det är helt sjukt vad jag har kul med den här tjejen, vi slutar aldrig skratta, gud vad jag älskart! Sov så gott, kissss and löööööve


I'm done


Nice shit


Tja fan

Jobbet gick jätte bra igår, sen blev det tacosmys med b-friend! Idag har jag gjort liten allt möjligt, hängt med frida, middag med kris och nu väntar jag på solariet med felicia, vi ska ha myskväll ikväll, underbart!! Och imorgon blir det att tattuera sig, iiih! Cant wait!


Outfit


And she is happy again

Godkväll mina kära.
Idag skulle jag bara hälsa på melita på jobbet en snabbis klockan halv två. Som slutade med att jag kom hem nu. Haha. Standard! Efter det blev det dagens stadsrunda med frida och robine. Sen en urmysig lunch med min älskling. Sen hamnade jag hos malin, oh så va jag hos melita som jag hade tvingat iväg med sin man så jag fick va barnvakt åt världens gulligaste emin, så fin kille, helt sjukt. Sen va ja helt plötligt hos malin igen, och nu är jag hemma, och tröttare än vanligt!

Idag fick jag jobb erbjudanade också, helt underbart kul!! Jag är såå glad!! Imorgon ska jag dit och lära!! iiih

Vilken uppoch ner dag jag haft men nu är allt bra, och jag älskar det! Tack alla mina fina vänner att ni finns!


How to love

Oj! Jag råkade skriva ett låångt inlägg om saker jag hatade, eller människor som störde sönder mig. Hoppas ingen han se dom minuterna inlägget va kvar. Jag orkar inte tjutablod här! Faska människor finns det gott om men det visste vi väl alla vid det här laget?! Iaf idag har jag bokat tattuerings tid!! Wiihuu, på fredag! Exalterad tjej! Annars idag har jag bara hängt med fina människor kris, frida och irma iomgångar! Finare människor får man leta efter. Hörs imorgon min fina! Puss&godnatt


Mums


My boo

Jaahopp, få hade lilkillen i mitt liv åkt. Vad gör man nu då? Innan idag va jag och millian och träffade melita och emin. Dä va duunder. Snipp snapp slut där va inlägget slut.


Komsi komsi


Shoelove

To buy or die, I'll sleep on it!


Just can't get enough

Idag har vi varit på alfons bion, som sakt! Millian sa efter bion att det va super mysigt och det va det verkligen. Sen har vi hängt lite på stan, lite hos malin och sen gick jag och millepille hem och lekte. Vi har hunnit med att baka pizza också, mmh min favorit. Big sis och jag har haft världens mys kväll nu också och så har jag hunnit pussa på min älskade lite, som kom förbi en stund. Åh vad jag är lycklig!! Pussss


This is my beloved babyboy

Att ha världens bästa son! Han är så fin på alla sätt! Jag vill inte lämna honom hos sin pappa imorgon, jsg vill ha millian här föralltid!! Han ligger och sover och jag kan inte sluta pussa på honom, när barn sover är dom helt gudomliga, så fridfulla, man blir helt lugn i hela kroppen, min älskade stora kille, som snart fyller fyra hela år. Det är helt sjukt vad tiden går snabt. Den här killen gör mig till världens lyckligaste människa, vad skulle jag göra utan honom. Älskade älskade unge.


LND


Hi goodlookin'

Idag har jag haft en riktigt fin dag, hängt med millians kusiner, gossipgirl titted min lilla syster, myst med millian, och nu ikväll har frida varit här och myst! Och hon har presenterat mig för min nya bästa vän!!

Idag har jag dock haft en konstig känsla ikroppen hela dagen jag vet inte om det har med att jag sovit dåligt, eller om jag håller på att bli sjuk igen, hoppas verkligen inte! Min kropp är helslut. Jag har ingen ork alls. Får väl ta och försöka sova bort den här känslan! För imorgon böir det barnbio med millian malin vincent och nina, det ska bli supermys.


A jacket on the way to her mother


One day we will be old


Kontaktannons!!!

Det är ingen av er som har råkat köpt det är skärpet och vill sälja det till mig? Kontakta mig isånnafall! På kommentarer eller maila mig på [email protected] hoppas hoppas hoppas!!


Tja B! rudar

Idag har jag träffat frida, malin felicia och melita lite och Torsdags kvällen spenderas med dom bästa killarna i mitt liv. Vi har lagat mat och haft det bra. Min fina bfriend, jag är så glad att han finns, han gör mig lycklig, amen strålande då vet ni det också! Roligt, mycket roligt inlägg. Höhö


Outfitshit


Back in time

Amen just nu har jag tio söndersnurrade bollar i håret! supersnyggt! absolutely.. naaat! Men iaf ihopp på att jag kankse får stort krullhår imorgon, resultatet ser vi imorgon gullisar.

Jag åkte vist ut till mamma idag igen, så det blir övernattning här ikväll med. Idag har jag haft lite fridahäng, maxi och sen familje häng isvärtinge. Skön dag, den va välbehövlig.


I'm in love

Jag har hittar vinterns jacka, en rosa päls jacka, omg! Kunde ju inte blir bättre, den ska bli mitt nästa jack-köp! I fucking loove it!


I lived i loved i was here

Tisdagen spenderades med skola, malin, och Igår va det ingen vanlig dag för det va b-friends födelsedag! Så jag millian och han åt middag, och tårta! Mina favorit killar. På eftermiddagen åkte jag och millian ut till mormin och hade familjemys, med mina favorit smaker, örtmarinerade vitlöksklyftor, kex och ost, morötter med vitlöksdipp. Jag är fixerad av vitlök för er som inte visste det! Mums! Haha finns fyfan inget godare. Amen då vet ni något nytt om mig! Superpuss


Stickwitu forever


I'm so in love, i'm about to explode


Sunshine.

Bu fucking hu. Jag vill tatuera mig nu nu nu! Jag har tre planerad som jag vill ha, och mitt sug efter att tatuera mig gjordes ju inte bättre nu när jag va med irma iförmiddags. Jag måste meeed!


Leo.

Lördags åkte jag och frida till markus för jazzuci häng under the stars! Ur mysigt, när jag kom hem kom kris. Igår när millian kom till mig vid tre så åkte vi till ridskolan i åby och red, sen böev det storhandling och klockan 8 låg både jag och millian och sov, jag vaknade till vid 11, men somnade om lika snabt, sjukt trött tjej.

Idag är det upp och hopp för skola och dagis, nu ska vi passa på att mysa till det innan vi har alla måsten. Puss


One day


Forever

Hej mina sköna hönor.

Igår blev det bio igen men med irma&markus! Vi såg ted, oh herre jesus vilken killfilm, fattade inte det roliga någonstans medans alla killar skrattade ihjäl sig. Japp. Punkt.

Idag har kag hängt med mina fina hönor, och nu sitter vi hemma hos malin och vinar, titt så fint! Sen ska jag hem och sova middag och se vad kvällen har att erbjuda förutom utgång. Hör sen, bajs och kiss


Hey sexy lady. Woop woop

Blev en förfest hos mig igår, och sen utgång, ae det gillade vi inte så mycket! Idag tänker jag aldrig meeer. Inte för att jag är bakis utan för att det inte är kul längre. Fifan. Men ändå trevligt folk på förfesten och mys.

Idag sov frida hos mig, och sen har gick vi till stan och träffade melita malin hanna irma felicia och hade det fint. Nu sitter vi hos melita. Så mycket jag har skrattat under fikan idag har jag i te skrattat på länge lovely! Och ikväll väntar bio med min kärlek. Fint liv hörrni. Pus


Gs


Rachel zoe


Thrift shop


The girl that make me gay


I choose to be happy

Hejsan svejsan! How you doing? I'm fine. Igår hängde jag med mina vänner på dagen, och hade det fint, frida sov här. Sen på kvällen träffade jag kris my love, för tacos och mys!

Idag har jag inte riktigt bestämmt mig än vad jag ska hitta på, just nu ligger jag isängen och bara slöar, studiedag wihu. Funderar på att gå och hänga med malin, och senare ska jag träffa min felicia det va föör länge sen. Jag tänkte lägga upp lite kläder som jag hittade på nkpg style också. Hörs soon babes.


L o n d o n


Q/a

Vad tycker du om att Mattias skaffat flickvän? Och att hon dessutom är 94a och skär sig? :s

Sv: haha sööta ni äär! Bryr er så mycket om andras liv. jag är glad att han har hittat någon. Han är lycklig och det är huvudsaken.


RSS 2.0