That's all she wrote

*längtan *grymma *sätt när du menar sEtt! Fy fan vad du stavar dåligt hahaha Svar: Jag har dyslexi. Slluta lääs minn blog om dju sttör dej! Jag har inte tvingat dig att läsa min blogg hjärtat! Nått får dig ju att gå in och läsa? I know you love me! Det roliga är att jag skrev häromdagen att era kommentarer gör mina dagar, och dom negativa älskar jag nästan mer, för ni kommer ju tyvärr aldrig med några bra klagomål! Ni kan ju bättre haters, Xoxo

Kommentarer
Postat av: Bella

Emma, vad roligt att jag hittade hit, vilken fin blogg du har! Jag hoppas verkligen att du skiter i de elaka kommentarerna som du får. Det är bara fjantigt folk som har alldeles för lite att göra och därför ägnar all sin tid åt att höja sig själva genom att sänka andra. Losers! Du är himla fin och begåvad, låt ingen få dig att tro något annat!

-Bella

2012-03-06 @ 18:58:12
URL: http://dorisandruths.blogg.se/
Postat av: Monika

Instämmer med föregående talare.

2012-03-06 @ 22:07:45
URL: http://monikaflores.devote.se
Postat av: Anonym

Du har aldrig tänkt på att man kan lämna en kommentar första gången man kommer in på din blogg? Alltså jag menar att om någon lämnat en kommentar som är otrevlig så betyder ju inte det att den personen läser din blogg varje dag!

2012-03-07 @ 11:34:51
Postat av: Emma

Sv: Vet du vad! Folk får skriva istortsätt va dom vill, och folk får läsa min bligg hur mycke/lite dom vill. Jag vet att jag har några haters och några lovers, det är hundratals som läser den varje dag så det räcker för mig!

2012-03-07 @ 13:11:30
URL: http://lundellfashion.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0