Tell me what you want so we can do just what you like


you make me feel



Jag kom hem från söderköping för ett tag sen, va där och köpte tyg. det blev orange som jag hade tänkt mig klänningen i, som måste va klar innom två veckor så strax efter det så kanke ni får se den om ni har tur.


outfit


p.o.p



lite nytt till lilla killen i mitt liv som ligger här brevid mig och är så gullig så jag bara
skulle vilja pussa honom tills han vaknar, men nae det ska jag inte göra, för imorgon tidigt är det dagistime. nu ska jag ta mig ett glas tee och fortsätta med min moodboard.


Can't seem to stop you from running, running Through my, through my mind, mind



When the sun shines, we shine together

Jag ska förska gå en lång promenad någon gång per dag från och med nu, jag ska bli smal! Men iaf idag har jag varit på barnkalas i svärtinge, klippt mig, myst med min mamma och min älskade lillesyster, middagslagning och film kväll med b- friend, och en långpromenad med min granne/sambo robine. Nu ska jag försöka att sova, för imorgon börjar en till vecka av skola. Kiss

haters only hate the people they can´t have or the people they can´t be.


welcome to the shoe family



new in


Lets get it on

Tja! Jag har inte satt min fot här hemma sen jag gick till skolan, förns nu! Har gjort allt och ingenting. Träffat många av mina underbara Vänner, och skrattat åt min son som är inne i världens bästa Ålder och säger roliga saker nonstop. Idag sa han när jag frågade vad han önskade sig i 3 år present,, en iphone, en riktig kamera som man tar bilder med och en sparkcyckel! Unge! Haha felicia va precis här och åt lite kött och kroketter innan hon började jobbet, för min del blir det en skön och lungn kväll, tända ljus, en bra film.

wednesday



it girl


love the dress


No one

Det känns bra att ha börjat skolan konstigt nog, och det går bra med millian på dagis. Igår kväll blev d et en långpromenad med evelina på fyra timmar. dag har det varit skola och lite häng med melita och nina, men nu dom senaste timmarna har jag och millian bara slappat! Halvsovit och kollat på barnfilm! Just nu har jag lite att se fram imot det känns sjukt bra, ger en lite exta energi. Imorgon Luktar det lite utgång..

back to school



nu blir det lite inskolning på nytt för millian, eftersom han inte har varit på dagis på 2 månader, han går runt här hemma och säger att han inte vill till dagis, men jag håller tummarna att det kommer att gå bra, efter det blir det att möta upp lite tjejer sen början skolan 1, weird..


yesterday.



igår va jag hemma hela dagen pågrund av sjukdom, men en fika med tjejerna orkade jag mig ut på.
jag har fasnat stenhårt på the oc igen, jag har kollat 25 avsnitt dom senaste dagaran, sicknesss


You're my flowers and sunshine cherries and red wine



body body body body Language



yesterday.


fall/11



jag snodde med mig en H&M Magazine från stan förut, ska kolla igenom den efter lite höst insperation. Om en stund blir det en sväng ner till marknaden, med gött folk plus att man bara måste ju bara ha en sur regnbågs rem. Lätt det godaste godiset som finns. tjockisemma på G 

i spy something new




and i´m in love. Idag har jag varit super sura emma men efter en shoppingtur med frajdi så blir mitt humör på topp igen, trots all feber och förskylning. jag hade lovat millian igår och få åka karuseller, så det va bara att ge sig ut i spöregnet, säkert där ifrån jag blev sjuk?! 


.

Hola banditos! Idag har min tand blivit hel igen, haha. Lite häng i svärting med blandannat malin i.höstshopping till millian, vi kör alltid en stor införskaffning av nya kläder!skor/jackor till lillman när en ny årstid börjar närma sig! vill ni se en bild på världens gulligaste höstjacka imorgon? Nu känner jag att det kliar ikroppen av rastlösthet så funderar på att göra något kreatift.. Eller ta en långpromenad, jag håller på att bryta ihop.

it´s personal, myself and I


Baby I just want to ask how you did it

vaknade idag med känsan av att jag vägrade göra samma saker som jag gör varje dag, så jag ringde min käre bror och frågade om vi skulle köra en shopping trip till stockholm, och you name it. Alexander frida jag och lillmill. En fika med nina har jag också hunnit med idag. Nu blir det the OC och Ben & Jerry´s


I hope the guys will treat you right, cuz you are sweeter than a apple pie


depending



Jag köpte tyras LIP VOLUME igår, och käranån vad jag blev beroende, jag tar den här på mina läppar några gånger i timmen, tills det gör så sjukt ont att jag väntar i en halvtimme, haha jag är kär i den!! Det första jag gjorde när jag vaknade va och tog på mig denna underbara thing.


Winter



just nu är jag på jakt efter den perfekta vinterjackan, jag vill ha en svart päls jacka med luva!
men ae hittar ingen! MONKI hade en helt underbar för några år sen, skulle döda för det tror jag.


Chest to chest, Nose to nose



just nu är jag så trött! nu tänkte jag slänga på mig en ansiktsmask och bara ta det lungt, duscha och sen sätta på någon bra film. njuuta av att inte stressa, som jag har gjort aldelses för mycket idag. Om en vecka börjar skolan.. pain & lite skönt att komma in i rutiner igen. Jag har en finfin känsla ikroppen. the end typ.


´cuz the party ain´t jumpin´ like it used to

jag har varit på stan en sväng idag, och helt sjukt vad deprimerad jag blev när jag såg att det hänger typ exakt samma saker i alla affär som förra året!! vad händer med världen, ska vi gå klädda i samma saker som vintern2010? nja låter inte lockande alls. jag hoppas modebögarna kommer på nya trender fort som fasiken till hörsten/ vintern 2011, annas gräver jag fan ner mig. i need some new shit, tack gode gud att jag åker till london om bara några veckor.


stockholmstreetstyle





Sunday



jag är såå sugen på en chailatte, så nu blir det down town med min fina vän frida.


count on me

uppe med tuppen idag. jag har precis ställt in nybakatbröd i ugnen.. finns inget bättre. Nu kom
min lillekille ut ur duschen.. måste gå och pussa på honom och sen blir det frukost. hörs´


Ay, ah da style deh she waan

tjafan. idag har jag shoppat lite, chillat lite, tappat lite av min tand!! inte kul, en tand långt bak tack gud för det! men fan vad ont det gör, det känns som jag har en spik imunnen som jag sticker tungan på all the time. men iaf.. övningskört lite, och varit hos min kära mor och druckit ett glas vitt och ätit kräftor.. mys!! nu ska jag nog sätta på någon bra film och chilla some base.

dagens.


olivia palermo



vilken inspiration källa


You´re so much fun, you make shopping seem boring



igår.


music is my medicine



Igår sov millian borta från mig och mattias förförsta gången i hela sitt liv, 
jag och mattias firade fem år tillsammans, gick ut och åt, drack goda drinkar och bara va.


Gth

Hej mina fina. Idag började dagen med att wilma och arthur vaknade här.. Vi chillade och kollade på film,sen träffade jag och lillmill hanna och benji för lunch, sen blev det fika på brödernas, sen vidare för en till med melita emin malin hsnna och nina! Sjukt vad jag har skrattat idag, Hahah aså Finns ju så sjukt roliga appar att man håller på att dö! Med heytell är nog än så länge Min stora favorit! Babsen och jag vi är goda vänner.. HAHA. Nae fan nu är jag över trött, allt skratt har gjort mig trött! PEACE & LOVE

is the only way we know how to rock





yesterday


i lose my cool



igår han jag med att göra tusengrejer, bakade världens godaste muffins. idag kör vi lite
lungnare dock! jag har mycket plaerat idag med.. men vi får se hur det går med det.
jag ska altid planera för mycker och med för många på samma dag.


Oh, sometimes, I get a good feeling, yeah And a feeling that I never, never, never, never had before, no no I get a good feeling, yeah



Jag har letat ett tag efter dom perfekta svarta/ vita t-shirtsen, och när jag såg att victoria hade på sig sen här från CUBUS så fasnade jag med en gång, nu hänger den så fint i min garderob, p e r f e c t. lång, bra matrial, sitter bra, och vit. jag är nöjd! nu fortsätter bara jakten på den perfekta svarta..


shaking her ass from the left to the right



Idag har jag hunnit med, storstädning, fixat det sista på stan till min man som fyller 24 imorgon, fika med Majsan, Träffat felicia, hängt med min fina lille syster. Funderar lite på om jag ska väcka mattias om en timme och ge honom presenterna, så typiskt mig, tror jag aldrig har väntat med att ge dom på morgon, kan aldrig hålla mig haha sämst är´ja, men sån e dä.


Tuesday



you're my favorite drug



jag sitter och kollar på kort, kan det inte va det bästa som finns? att bara komma på minnen,
som man inte annars skulle tänka på. jag älskar´t.  jag ska från och med nu börja ta mer kort!


thank God for my wonderful family and friends.











skulle kunna sitta här hela da´n för att ladda upp bilder på alla mina nära & kära runt om kring mig, jag kände bara att jag vill skriva hur glad jag är att jag har dessa underbara mäniskor i mitt liv. Ni gör mina dagar. tack och hej leverpastej


Natten är ung & jag ligger vaken

Tja! Ikväll har jag varit i söderköping med min broder alexander och mina käraste millian! Vi åt gott, och gick en promenad. Mys! Sen åkte vi hem hit och kollade på dear john..grym film juu!! Idag är det en sån där dag igen där jag bara önsksr att ingen läste min blogg så jag bara kunde skriva av mig! men icke sa picke..

S a t u r d a y



En fika med frida på dé


I feel sorry for you


new bag, i´m in love


beloved Friday



Igår hade jag en heldag med fina fröken färnlöf, poolhäng i åby, pizza hela dagn, sovning av
middag, sen blev det en myskväll på trädgår´n. Underbara sommar, dont go away!!!


Smålandet





I´ll do anything i could for ya



en mysig kväll i lindö, med bad käk och mys. 
en toppen dag med min lillmill med bara mamma son syslor!


Got to love you

Sitter i småland på mitt land.. Och bara njuter av livet! Det är Därför jag inte har tid med er! Just exakt nu sitter jag på stranden i kvällssolen. När jag kommer hem, som jag förmodligen gör imorgon så lovar jag bildgranat! Har mycke att visa er kul att visa er! Men skulle nästan göra vad som hälst för att inte komma hem till den där skit staden med skit människorna! Men finns mycket som jag älskat i norrköping också, får lägga energin på det! Got to love it.

RSS 2.0