Stress.

Ah! Är galet stressad, har massor att göra innan alla kommer. En fika med mina fina hönor efter skolhäng, blev det!


Time.


Dont stop.

Igår blev det häng med krisyboy vid stömmen i solen med ben & jerry's, myspys. Och idag blev det häng hos mig med massor med fina människor, med vin jordgubbar och bra musik, åh vad livet blir mucket bättre med en sol i himlen. iiiih!


Sunday.


My nails.


M.

Lördagshäng med min familj och släkt, mammsigull fyller 46 år idag. God mat, lek, och snart blir det efterätt.

Asså kolla på den här vackra varelsen, han är min gud!


Outfit.


Give it up.

Gud, jag är helt chokad över vädret idag, jag och lillsis har legat i bikini och solat hela förmiddagen, med bra musik & pizza, finfint. Nu har jag precis vaknat från middagssomningen, och ska pussa på min lilla så han vaknar, så ska vi köpa lördagsgodis som jag lovat. Love


Hot hot hot.


Made my day.

så galet jävla snygg. perfekt kropp, hår, ansikte. allting! så sjukt jävla vacker!!!!!!!!

Tack snäll, ni förstår inte hur mycket sånna här kommentarer betyder. Ni sätter ett stort leende på mina läppar, ska ni veta!!


my one and only.

Frida smsa precis och gjorde min dag, underbara fina älskade vän!! Nu ska jag söva millian, han fick va uppe längre idag, vad gör man inte för att ta vara på varenda minuten med den här underbara varelsen, puss&godnatt från mig och millepillepäron.


Find your love.

Aj! Jag tycker så synd om Mig själv idag, jag har haft på mig mina nya svarta loafers, kill me!! Jag har sju blåsor på ena foten och fyra på andra, buhu!! Stenvägrar att röra mig förns det här försvinner. Jag tänkte på en sak idag, varför får bara nästan bara tjejer skoskav, sjukt orättsvis. Nu har jag aggrat klart, jupp jupp.


Cry if u need 2.


Älskade dag.

Oh, vad jag älskar vädret, mitt liv, och min son. Det är galet vilket underbart liv jag har, helt sjukt! Jagfick beröm av dagis idag för att jag va en sån bra mamma och för att vi hade skött seperation så bra för millian att hon bliv varm i kroppen, hur underbart va inte det att höra för mammahjärtat!

Lunchat med kris och frida på wilmas praktik har jag gjort idag, och nu är jag frida lisa och millian här hemma hos mig och ska dricka tee i solen, sen blir det svärtingehäng över natten, för imorgon ska vi sjunga för min fina mor!! Snart kommer en dagens in, stay tuned.


Die.


Are you god mf, i dont think so.


help!!



Ph: google

 jag behöver akut en sån här, vet någon vart man kan köpa en? neongul.


this is love.



ph:
en gammal bild, på mitt hjärta.


Give me!

Jag vill med ha dom här skorna, i vilken h&m finns dom här älsklingarna, någon som vet?


Make me proud.

Dom här byxorna är ju döden själv. Jag sten älskar dom. Nu är vi hos min mamsigull, jag och millian! Och bara njuter utav livet. Idag dock har jag varit på bajshumör, men efter lite shopping och en leopardkjol senare Blev allt lite bättre. Just nu fixar lukas alla gossip girl avsnitt jag har missat, och jag ska lägga mig brevid den absolut det bästa i mitt liv, han ska sova!


Back in time.


What about your..


I jump up on this train

Idag har jag varit iskolan och hunnit med en lunch med k. Värdens bästa millepille är hemma nu, vi har bakat scones, pizzabullat, ritat på stenar, ritat ute, gått långpromenad och jag har bara njutit av livet tillsammans med min underbara son! Iiiih älskart! Nu sover han och frida är här för häng, tröttheten har tagit över och vi sitter här och fnissar som småtjejer, så vi ska väl fortsätta med det och sen sove, godnatt haters&lovers!


Drunk on love.


My day.

Igår pluggade jag hela dagen! På kvällen kom frida och plockade upp mig för en sallad på mcdonalds! Sen åkte vi och hämtade kris, för ben and jerry's häng här hemma, när frida hade åkt hem gick vi till sis och hängde där halva natten. Idag när jag vaknade och såg att det va sol ute, kunde jag inte somna om, så nu ska jag bara fösöka pussa på den här killen så han vaknar också!

Idag kommer millianboy!!!! YEEEY


oh look, i´m honest.



Ph: me.


Give me!


Im out!

Just nu firar vi att bästa jessi har fylt år!! Med massor med goa&glada tjejer. Men för min del blev det ingen utgång, jag har galet ont i magen och saknar min lilla kille. Tråkig tjej, nemen tja!

 


I don't need u.


I know u hate it, cuz u know i made it.

 

 


Världenshäng med världens frida.


Turn it up.

Onsdagen vart en trevlig utgång! Sen dess har jag typ sovit hela dagarna igår vaknade vi vid halv fem och udag vid halv tre. Vädret gör mig så trött, sommaren dax att ta och komma hit?! I fucking need you!

Just nu sitter me and my beautiful friend här och dricker tee och funderar över vaf man kan hitta på ikväll, våra hjärnor vill inte riktigt samarbeta med oss och ge oss förslag, kan ni?

Ph: my dad&mum, loong time ago.


Broken strings.


!


Party wednesday.


Eh jaa!


mammis little boy.

Jag kom precis hem från en fika med jessi, frida & nina! En lunch med krisyboy och frida har jag hunnit med också, nu ligger jag i sängen och är helt död, jag mår inte helt bra, jag genomförkyld! Ikväll blir det markushäng, med markus mat, bästa! Men annars så sprutar det energi om
Mig, jag älskar allt!

Oh, igår va jag med millian hos tandläkaren, förra gången vi va där tycke han att det va lite läskigt, och vägeade att gappa men den Här gången hade båda jag och mattias pratat mycket om tnfläkatenoch han gappade så stort och bra, då blev mammaemma super stolt över sin lillakille, i miss him. Älskade millepillesuperkille! Det bästa jag har! Puss


Happy happy girl.

Herre gud! Jag och frida har ägnat hela dagen till våra livsplaner! Jag är helt exalterad över våra planer och våran helt fantastiska affärside. Ni kommer älska deen!! I do. glädjen till denna ide är grym. Ahh! Det är något vi verkligen lever för och älskar, det som gör våra dagar fina. Som inte fins någonstans här i norrköping, som vi verkligen behöver!


Lovely Tuesday.


Shot for me.

Hej hej bloggen! Hah. Idag har jag sovit, pluggat, stan'at, fikat med nina&frida, ätit min favorit: mcdonalds sallad, och nu blir det b-friend häng! I feel good, How you doing?! Puss


Yesterday night.


Drake in the house.

Drake va sjukt jävla galet igår! Jag, jessi, mickis, wilma, markus och martin. Die. Från och med nu ska jag gå på mer konserter!! Grymt.


Mr. Wrong


 


Give me some.


F you betta.

Gårdagen bestod av busfabriken med hanna&millian, efter det åkte vi runt till lite olika affärer som Sen slutade med tacokväll här hemma! Med alle, kris, hanna, malin, sofia och millian. Nu är jag och millian uppe med tuppen, och jag är alldeles för trött för att riktigt fungera idag, Men taggar drake like hell imorgon!!! Hörs Snart.


Tacata'.


Fridaay.

Det lultar busfabrikenhäng, tänkte passa på att ta med mig the big camera, och fotta till fotografiskbild! Innan hanna jag och millian åker till bus så ska jag kolla in långt hår, vaknade upp imorse och kände imagen att det va dax för långt hår igen, hoppas jag hittar det perfekta!

Nu kommer gnället igen om kommentarerna, men det blir så sjukt mycket roligare med respons! Ni är ju trots allt flera hundra som läser varje dag så tio av er bör väll iaf orka kommentera per dag, hahah. Peace!


This is how we do.


Today's.


My man'


New shit.

Ett stycke väska + ett stycke bh = H&M


Millian valentin.

Jag har världens finaste son, för er som hade missat det. Det är helt jävla galet. Mammaveckor, det finns inget finare. Älskade älskade unge!!


Kontaktannons.

Är det något själ som är sugen på att följa med till drake på söndag, vi har nämligen en biljett över? Hör av er här, på min mail, eller facebook!


Let's go.

Ett till bild på mina nya skor, in loove. Idag har jag varit iskolan och varit duktig. Stan'at med frida, lunchat med k, hängt med robine, och nu sitter jag hos sis och njuter av livet med keso och hallon! Min mamma snodde min son över natten, så han ska vara där istället för på dagis imoron när jag ska till skolan tidigt! Idag har jag skrattat så jag nästan tjutit i timmar, tackar robine för det! Jag älskar att leva, då vet nu älsklingar.


Inspiration.


New in.


Love my fucking life.


Love game.

En fin första dag på lovet, millian och jag lunchade med frida, sen fikade med mathilda och felicia, och nu är mina shoppingfingrar botade också! Efter ett långt besök på leksaksaffären och massor med klädinhandling blev det malinhäng. För ett tag sen kom vi hem och nu ligger min lilla och sover! Puss


Outfit pic.


Choco.

Min lille kille är hemma!! Lycklig_tjej. Just nu sitter vi framför en barnfilm och äter frukost. Gårdagen va en bakissöndag, dock inte bakis men lungn och skön. Lördagens utgång va helt ok, inte mer än så. Nu ser jag fram imot en heeel ledig mamma vecka! Eller hel och hel, jag ska försöka dra mig till skolan två dagar den här veckan, för att göra lite nytta. idag kliar det som fasiken i shoppingfingrarna, me and millian need some new things.


Thursday.


Nothing at all.

Sorry, för dålig uppdatering, jag har varit sjuk och haft feber, hängt med min babe och bara chillatloss, idag har jag bara kryat på mig hela dagen, och nu kommer frida hit för dumheter.Kanske inte världens bästa plan på hur jag har mått men vad gör man inte för att ha roligt! Onsdags var en sjukt rolig utgång så jag hoppas på en lika bra idag om inte bättre, pöss


Onzda


Put your lips like this

Gudars skymning sen jag gick up idag har jag sovit middag på sex timmar, what's wrong.. En sväng förbi hageby&maxi med fridagirl har jag också syselsatt min dag med. Nu ska jag försöka tagga för kvällen, men är sjukt trött fortfarande dock.. Men det blir alltid bra! lever ni?


Dr. Martens

Såg att victoria törnegren hade införskaffat sig dom här underbaringarna, hur underbara?? In lööve.


Fucking lovely legs.


The wonderful sun.

Dagarna bara springer förbi, vaknade upp med min fina och sen blev det fräckahäng i solen med frida i tre timmar, matilda och mattias kom också förbi! Senare blev det en långpromenad med annapanna, urmys. Nu ska jag värma mig och städa undan lite! Hörs snart babes.


So beautifully.


My monday.

Igår hade jag en myssöndag! Pizzabak, film och fint sällskap. Idag har jag städat, pluggat och bara varit allmänt hemma fru. Nu ska frida och jag åka och äta, sen blir det filmkväll och ben & jerrys!! lÖve


Mys-söndag.


212

Hola bola! Idag har vädret deppat ner mig totalt, men efter lite middagsovning så träffade jag och millian, robine och frida för en sallad på stan. Sen har jag hängt med lite nära och lite kära, nu ligger frida och pillemille i sängen, och jag vaknade av ett samtal, som kommer hit för pusskalas & mcdonalds.
Jag har haft så galet ont i magen idag, kan knapt stå upp just nu, men vad gör det om hundra år. Puss & godnatt


RSS 2.0