Wednesday


Long way 2 go.

Tja bröder & systrar!
I onsdags hade jag en skön utgång med lisa linn frida och felicia. Igår vaknade jag och frida upp till liv hos mig, vid ett, och gjorde inget mer än att stratta till fem så vi drog oss mot stan föe att få i oss något att äta med lisa och linn!
Sen åkte jag och linn till andrea och hängde där! Min fina, bästa vän! Igår va det wn jobbig dag, den va den jobbigaste dagen på länge, allt va kaos. Så 15 minuter att linn hade kört hem mig kom irene och björn och hämtade mig och där är jag fortfarande, irene fick mig på så bra humör, vi skrattade så vi fick ont imagen. Älskade irene!

Tack snälla underbara ni som finns där när jag har sånna dagar. Igår behövde jag kärlek&närhet mer än någonsin!


Ah aha

Hallö, lever ni? Det är inte kul att blogga när responsen inte finns! Jööö


Morgon-problem


Lookie lookie!!!


Heeeey

Sötepötar är ni hela bunten!

Idag låg jag i sängen till fem, superskönt! Krisieboy sov här och gick vid två, men lilla emma orkade inte äns gå upp då. Min morgon va inte rolig! Dom borrade upp en ny ytterdörr, och det kändes som dom borrade i min hjärna! Fy fan. Vackert ljud att vakna till, plus att jag skulle vara duktig och skicka uppgifter om min jacka som jag beställde till arlandas tullskit, och jag får till svar att dom har skickat tillbaka jackan, hel-vete!!

Men efter klockan fem flöt dagen på så fint så fint, träffade linn för lunch på stan och julklappshandling! Supermys, efter det blev det lite mirum! Och sen åkte vi och hyrde film och köpte chips och dipp och åkte hel till felicia och mös!! Det va min dag, hörs imorgon rååå, hej!


Chillin' killin'


Yesterday outfit


Burn

Jag har haft en sån grym helg, ifredags åkte jag markus millian och frida ut till mamsigull för god mat och familjehäng! Sen åkte jag frida och mille hem hit och sov, och idag har vi bara haft en ultra mysig dag, ätitgott, fikar, myst, ätit lördagsgodis och så blev det sleep over här igen med frida&wilma!

Jag älskar det här.. Allt allt allt. Idag mår jag så bra! Nu ska jag njuta av sista natten med millian på en vecka, buhu! Och imorgon innan han åker blir det busfabriken!! iiih! Kääärlek till livet!!!


Moving on is easy, but what you leave behind Is what makes it hard!


Roc me out

Hej bröder! Hö.

Jag mår bra, jag lever! Idag har jag hängt iskolan, träffat frida för en stanstripp, pyslat med millian, åkt till stan igen för en fika med felicia ninis och anton, sen kom robine hit, och så kom felicia nu på kvällen, och nu ligger plutten är brevid mig isängen och sover, min älskade lilla. Jsg funderar på att sussilulla jag med, är döden trött, men vi får se hur det går, har lite som snurrar i min lilla hjärna! Kiss


Watch n' learn

Wiiii fucking huuu!! Biljetterna bokade till rihanna, jag, felicia, rihanna, sthlm, hotell, då tänker ni, vad fan kan gå fel?? INGEET!! Du och jag, vart som hälst, när som hälst! iiiiiiih!!


Think twice


After tonight


Hello

My new little tattoo! I fucking love you, now it's time for our first night together! Let's fuck


Q/a

Hej! har för mig att du har en tuttpeircing? Har lite frågor som jag skulle uppskatta om du svarade på då jag funderar skaffa en. Var gjorde du den? Har du haft några problem med den? Och är du nöjd med den? Det var inga problem med amningen när millian var liten(om du hade den då dvs)?

Sv: ja visst har jag en sån! Jag gjorde den på lucky7! Jag har inte haft några problem alls med den, och jag är super nöjd än idag, även att jag har haft den i 6 år! Det va absolut ingen problem med amningen och jag hade inte i den på låång tid, men fick in den dom vanligt när jag provade igen. Dvs att jag inte hade i den under amningstiden! Hoppas att du fick svar på dina frågor, puss


Herre güd

Hellow!

Jag sitter i skolan och är allmänt duktig! Frida är här och håller mig sälskap. Vill bara få skolan gjort nu, och om en månad är jag klaar! Men då kommer den stora frågan, vad 17 gör man då?! Den som lever få se! Imorgon väntas en tatueringstid, vet dock inte om jag är hundra på den.. Eller om det bara är en inpulsgrej, mycket troligt, det är ju alltid så jag lever iof!


The t-shirt that kim hate


💄


Inspiration.


Boy

Jag har haft en sån fin helg, fredagen blev det utgång med felicia och co. Och i lördags blev det en till med linn och nina! Najsbajs! Men nu har jag det änu bättre för att nu har jag ju min fina son hemma hos mig, finns inget bättre! Hur mår ni människor, börjar ni tröttna på att jag inte bloggar?! Jag kommer jag kommrr, jag är nästan dääär! Ses snart


!!

Hola, i'm alive!! Har inget att skriva här om dock, det händer så knasigt mycket just nu, så det nästan är galet! Men jag är tbx snart! Imorgon om vi har tur!

När jag ändå skriver kan jag ju tala om för er att, idag har jag sätt twilight på bio och gått ut och ätit med sis and mum, super fint! Nu kom jag precis hem för att switcha om till kvällen. Hörs babes


Rita ora


Oh nana

Jag har helt galet underbara vänner, tack för att ni finns! Jag älskar er så otroligt mycket, bara så att ni vet. Punkt!


U say u love me


Let's do it again

Heeello!
Igår blev det en heldag med malin och millian, och idag ringde klockan 7 och jag och millian hoppade (i wish) upp ur sängen! Va på dagis halv 8, jag gick till skolan och va super duktig, frida ringer och frågar om jag ska med till söderköping och köpa tyg, så jag går hem och hämtar mitt kort som jag hafe glömt hemma, råkar väcka malin som ligger och sover och så åker vi alla till jofotex! Väl där ringer dagis och säger att millian är lite trött/sjuk av sig och att jag ska komma och hämta honom, jag hämtar honom och vi går och lunchar, och nu har vi bara mystloss hela dagen här hemma, fifan vilken fin dag! Och att millian skulle vara "trött/sjuk" vet jag dock inte om jag kan hålla med om, haha! Super energis skulle jag mer kalla det! Hur har eran dag varit bröder?


F.U

Fuck yoou, fuck fuck uuu! Typ så känner jag just nu! Haha. Människor, ncnc.

Har haft världens jävla myskväll med malin, min lilla pringel lady. Så fin så, Tror det inte går en minut utan att vi skrattar, den här tjejen asså, hade hon varit en man så hade jag varit gift! Haha just sayin' och nu ligger jag brevid den finaste i mitt liv, som ligger här och knorrar, stackarn, jag tror att han håller på att bli sjuk igen! Älskade lilla man! Nu blir det sleep over party!! Wiihuu hörs då


I'm in loove


M-boy

Idag tog min lilla kille sitt tredje dagisfotto, så här såg min lilla prins ut. Nu har vi precis haft tacomys här hemma med robine och malin, och nu fortsätter kvällen med kourtney & khloe take miami! Yee, this is lööve!


Saturday

Fredagen bestod av världensbarhäng, ett roligt sådant. Lördagen blev det en utgång, en galen sådan! Om my! Så här såg jag ut, mer än så kommer jag knapt ihåg, haha..


Haffa ångest på heltid

Hej frida!


Onzdaa

Utgången i onsdag va riktigt bra! Förfest med mig malin frida och felicia.

Igår va det bakishäng från helveter dock, haha trotts det tog malin och jag bilen och åkte runt lite här och där och letade efter finagrejer, jag köpte tre olika hårfärger, vad ska jag göra med dom får ni förmodligen se senare! Sen gick jag malin och robine på bio, taken2. Ettan är ju att dö för, och tvån hade dom fan lyckats med också.

Sen blev det sleepover hos malin och sovmorgon, välbehövligt som tusan. En sväng på stan med robine, lunch med frida och väääärldens finaste halsbandsinköp! Happy girl.


RSS 2.0