This is it.

Photoshoot med frida & nina, det blev ett par riktigt fina bilder till min fotoblogg till b kursen.

 


New in.

 

 


Hola bola.

Idag har jag fått mycket gjort, varit iskolan, pratat med peter om en fullproppad jobbvecka nästa vecka, planerat inför köpenhamn, shoppat (ni får se vad imorgon), klippt mig..sjukt skönt känsla, borde bli bättre på det där, och så har jag haft en låång myskväll, puss & god natt.


I don't wanna study, i just wanna party.

 

 


Be nice.

Jag sitter på fotografik bild b nu, jag är galet stolt över mig själv att jag tog mig upp ur sängen fast jag hade en liten sömning kille som ville sova vidare. Igår blev det middag hos mor min, och stor handling. Älskar att min millianboy är hemma!! På torsdag blir det en natt på köpenhamns modevecka med mode design också, funnyhunny!!

 


More and more.

Fick en fråga om den här kjolen för ett tag sen, det kommer från h&m, en långkjol, i love it. Ni ska få en bättre bild någon dag snart i en dagens. Sorry för dålig uppdatering men det är sjuk tråkigt när ni inte kan kommentera, hoppas det fixar sig snart..

 


G i v e m e

 

 


Kom till mam'a.

Just nu vill jag inget häldre ivärlden en att få hem min millian, jag saknar honom så mycket, att jag skulle vilja kunna lägga mig isängen och sova tills imorgon klockan tre, då min finaste kommer hem till mamma. Mitt liv, mitt allt, min son.


I'm more.

Igår blev det frdagsmya hos markus, med god mat, bastu, och goda drinkar. Nu är det dax för barnkalas för vinnie som fyller två, ciao

 


New in2.

 

 


New in.

 

 


Feels like saving the world.

Jag är lite kär i instagram, om ni är nyfikna kolla in emmaaliceeleonora! Nu är min lill sis, big brother, becca, mamsigull och johan påväg hit med lunch, pöööss

 


Heartless.

Grym kväll igår. Förfest hos mig med mathilda jessi och markus. Idag har jag varit iskolan & sen bara gjort absolut inget, en riktig mys/slapp -dag. Det gillas, jag har föresten fått svar av blogg ,dom skrev att det va någotfel på den uppdaterade bloggappen så man inte kan kommentera inlägg som skrivs med den, Men det skulle dom fixa så fort som möjligt, för er som undrade, kiss

 


On the floor.

Eller ajuste, jag kom på en bättre ide att må bätte, träffa fina människor och gå ut och dansa, have a nice night, i will.

 


Give me the look today.


This is for your eyes only.

Fy. Jag känner att idag är det inte min dag alls. Jag har så mycket att göra och tänka på men jag har ingen ork, vad gör man?! Antar att man bäddar ner sig isoffan under täcket, och kollar på dom nya avsnitten av gossip girl och DH. Jag är förvirrad, och trött, sorry!


Roc me out.


Ja tack!

Sitter på textilen, igår bliv det plugg, fikamed mathilda jessi och nina, sen blev det evelina häng. Idag väntar en lång dag iskolan och orken var inte med mig idag.. Jag skulle bara vilja gå hem och slänga mig i sängen. Geee mig målningen på naglarna!!


New in from monki


Yes.


Lazy day.


Good morning foks.

Sitter isoffan med min lilla busunge och äter frukost framför barnprogram, urmysigt. Idag ska vi laga någon godmat och kanske ta en promenad till någon park innan millian ska åka till sin pappa vid tre. Millepille superkille. Ajuste, jag har mailat till http://blogg.se nu om att det inte går att kommentara, så jag hoppas att det löser sig snart! Snart aka vi gå och pussa på min lillsis som ligger och sover i våran säng, japp!

 


i blame it on the model broad with the hollywood smile.

 

 


Känn ingen sorg för mig i göteborg.

Nu har min vän felicias lass gått till göteborg, känns inget kul. Behöver ju henne här. Men vi har mycket roliga minnen från våran spontana göteborg trip isommras, vi kom på att vi skulle åka klockan sex en måndag, och sju satt vi i bilen! Ska försöka se det positivt och tänka att vi får skapa oss många mer galna minnen i göteborg. Du är underbar felicia. Du och jag, vart som hälst, när som hälst. (internt)


Let me.

Asså jag skulle typ as mycket behöva en snygg silver/glittrig bh till balen, men dom växer ju inte på träd precis. Eller det finns ju dom för 500 000 $ och det är ju lite för billigt liksom. Jälla skiit då! Ikväll blir det fredagsmys. What are you doing'

 


Be the one.

Nu ligger vi redo för att sova middag, min mamsigull jag och millian. Snart kommer wilma också, mamsi opererades idag så vi tar hand om henne lite. Senare ska jag träffa min felicia, som lämnar mig alldeles för snart. Börjar bli lite stressad inför alla skolgrejer också, har lite att göra, men senaste dygnet har jag gjort mycket nytta, nöjd tjej! Puss hej!

 


Passion.

Textil och en snabb frukost med frida på det! Hej underbara dag!

 


And baby now you do.

 

 


Kiss me.

Hej sötisar! Idag har jag fått så sjukt mycket gjort, millian skippade dagis idag och följde med min store syster till badhuset istället medans jag va iskolan! Efter det kom jessika hit för att fotta mig och millian till en utställning som kommer att visas i arbetetsmuseum, tror ja det va. Nu är frjadi och sofia här för att chilla, kul att ni kommentera lite bättre nu, jag ska vissa er vad jag använder för smink och kjolen lite bättre, hörs om en stund kiss

 


new in



köpte den här hårinpackningen för ett tag sen, den är sjukt bra. try it!


i n s p e r a t i o n

image descriptionimage descriptionimage description
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description


Caat

Idag har jag haft en sjukt skön dag, just saying! Det är erat fel att jag inte uppdaterar utan kommentarer blir det tråkigt att blogga, bara så ni vet! nu väntar gossip girl på mig, yeey!

 


Get it before it's gone.

Tisdag.

 


Porr fifan

Dööör för dom här skorna, kan va dom finaste mina ögon har skådat! Porr för tjejer!! Nu kommer min efterlänktade irma hit, vi har inte träffats ordentligt sen hon kom hem och det va alldeles för länge sen! Gash.. Att jag fick världens bästa vänner, kan inte riktigt förstå det, tack! Vem jag nu tackar är en bra fråga, men men. Nu ska jag borsta tänderna på min prins så han kan somna i vagnen om han vill och sen blir det deeptalk promenad med min bästis. Ska försöka knäppa en dagens till er också, så vi får se hur det blir med det. Ciao

 


M & E

Tjaba tjena hallo. Kom precis hem från en lång dag iskolan, och lite stanhäng med malin. Nu har jag och millian precis ätit tacopaj och nu myser vi. Jag mår inte riktigt bra, därav dålig blogging. Puss

 


I got what i wanted

Sitter och letar insteration till balklänningen, det är dom sista detaljerna jag behöver hjälp med! Ah exalterad.

 


Ah yes, bloggappen är uppdaterad!


Some people really suck, avoid them.

Igår blev det lekparkshäng & tacos! Jag och millian kröp ner i sängen tidigt och somnade som stockar. Nu tittar på på emil i lönneberga, standard. Och om en stund blir det skolan&dagis, vi hörs!


Sneak peak

 

 


Jag gillar att dansa men föredrar att supa.

Igår hade jag en grym kväll! Massor med goamänniskor va här på förfest "utflyttnigsfest" och bara hade det allmänt trevligt. Övertexten va kvällens låt! Som fan. Hah. Puls va också helt okej, helt klart en bra kväll! Idag mår jag suuper, sitter och väntar på att millian ska komma hem, jag har länktat efter att få ta hand om honom! Yeey lycklig tjej


1.2.3

 

 


wild ones.






hej era nötter. big sorry för att ni tittar in här hela dagarna, och den inte händer något.
igår blev det häng här hemma med nina natta och jessi, och idag har jag varit hemma fru och
gjort lite nytta. felicia och jag har haft en myskväll ikcäll, nina och jessi kom också förbi en
stund innan jobbet. jag kommer att saknar min lilla felicia när hon snart tar sitt pick och pack!
 buhu, men galet kul för dig älskling, det är du så värd..  imorgon blir det fäääst och
dagen efter kommer det bästa i mitt liv hem! cant wait. puss och go´natt.


i rock u.


ph: torsdags.


Wednesday.

Hi lovers! Igår blev det häng hos mig innan utgång med frida,felicia, evelina plus 1, nina och markus! Nu ligger jag och frida framför en bra film och chillar. Igår hade jag sån sjuk millianabstinens! Men jag antar att jag får hålla ut tills på söndag.. Senare för ni en bättre bild på kvällens dagens, hah. Kiss


new in


kom precis hem från shopping med jessi&nina, hittade mig ett par skor. kärlek!


acne.


snyööööög!!


the good life.


hey. idag började skolan igen, och efter den blev det super solning gånger2.. sönderbränd!
 jag varit hemma och fixat lite important things, och saknat min lilla trollunge.
och nu blir det ikeatime med nina. ikväll ska jag bara chilla och ta det sjukt lungt. trött_tjej 


the one and only.



ph: en annan dagens.


~

Jag och millian ligger isängen och ska sova middag, så hoppar han på mig och kramar mig och säger - kom mamma vi myser ihjäl oss! Så ligger vi och skrattar tills vi får ont imagen, this is love!


Everybody dies, but not everybody lives.

Vad vill du göra sen när du slutat skolan? Vad är din dröm? :) Bra blogg btw!
svar: Jag och peter på greencha har pratat lite ideer så min dröm är att något av det blir av! tack sötis.

är du och nina osams? inte skrivit om varandra på ett tag.. kan du inte länka till din gamla blogg?
svar: Nae jag och nina är inte osams! kul att du lägger märket till att vi inte hade skrivit om varandra på en vecka, haha. nae tyvärr (som jag ångrar) har jag tagit bort mina gamla bloggar.

dina favoritbutiker? ska till norrkan, vart rekommenderar du att shoppa? butiker etc?
Svar: det finns ju ingen wow!! affär här inorrköping, det är ju klädkedjor som h&m, monki, ginatricot mm.

Hur tar mille allt det här ?
svar: Millian tar det här bra, det blir ingen jättte stor skilnad för honom för att vi har ändå bytt av varandra jag och mattias på senaste tiden ändå, han har lite mer separationångest i vardagen, det är så det syns mest.

Felicia: Hur mycket älskar du mig på en skala från 1-10? DU ÄR BÄSTA MIN STJÄRNA!
svar: 10 sååå klart! du är min sol.

hur många barn vill du ha? :)
svar: Jag vill ha mer barn, vet inte riktigt hur många eller när. men absolut mer barn någon gång ilivet.

hur sminkar du dig och vad använder du för produkter ? :)
svar: jag kan lägga upp ett enskilt inlägg om det!
var din graviditet planerad? kan du inte berätta lite hur det gick till? tänkte du någon gång på abort eller adoption?
svar: Ja, min graviditet var planerar mer eller mindre, så nae jag har aldrig tänkt tanken på abort eller adoption.ja det kan jag gärna göra, vad vill du veta ? :)

Hur mycket pengar gör du av med på kläder varje månad? as grym blog btw!
svar:  tack snälla!!   jadu, det vill jag nog inte äns veta tyvärr.

färgar du ditt hår hemma?
svar: ja det gör jag! för då får jag alltid exakt som jag vill ha det!

Hur får du råd med allting? Du är ensamstående och går i skolan, men ändå bor du jättefint och shoppar hur mycket som helst? Supersnygg är du också :)
svar: åh vad underbar du är! tack!! eftersom att jag är 20 år och studerar och har barn så får jag betydligt mycket mer studiebidrag,  och så just nu hjälper min mamma och pappa mig med hyra&mat. så jag klarar mig gott och väl. jag gillar inte att jag inte kan stå på helt egna ben än, men det är omöljligt att jobba heltid (så man klarar sig), gå iskolan och ha barn!

Hur kommer det sig att det tog slut mellan dig och milles pappa? Hur träffades ni? :)
svar: På mycket länge har inte vi varit kära ivarandra utan vi har varit med varandra för millian skull, sen kom det en dag vi kännde att det inte går att göra så. Vi träffades när jag va 15 och han 19 utanför mitt hus, vi va grannar då, och så blev vi kära! haha.


hur har ditt liv förändrats sedan du fick mille? :)
svar: bara till det bättre! jag har förstått meningen med livet, tagit klokare beslut, vuxit som människa,
blivit mer kärleksfull.

kan inte du lägga upp bilder på din lägenhet? puss
svar: jo jag ska göra det! ominte så kommer jag ta mer dagens ihemmet så ni får se. puss

har du någon kontakt med pappan till barnet?
svar: Ja med gud ja! vi har daglig kontakt, och tänker göra allt som står i våran makt för att få det här så bra som möjligt för millian.

vilken skola och linje går du?
svar: jag går mode&design, på de geer-gymnasiet.

Har du varit med om otrohet i något av dina förhållanden? Om svaret är ja så undrar jag varför du inte kan förstå hur det känns för andra tjejer när dom är i samma situation? #!&%!&%!&?
svar: nae jag har faktist inte varit med om otrohet, kan jag inte påstå. men du verkar ha blivit bedragen..synd! skicka ett mail på facebook om du vill prata ut. puss

Tycker Mille om att vara på stan och fika varje dag??
svar: jaha, nae han är inte på stan och fikar varje dag! och när han är det så flörtar han ihjäl sig med tjejer så han älskar det, och visa dagar är han inte på humör, då fikar vi isisådär 10 minuter!

F r å g e s t u n d

Underhåll mig Med era frågor, fråga vad ni vill!


Life is life

Jag ligger i sängen och har legat här sen klockan sex igår kväll! Jag har feber och jag känner att halsen gör ondare och ondare för varje timme som går. Har inte ätit sen igår morse för den delen häller, så kag funderar på att dra mig upp ur sängen och titta om jag hittar någon som jag är sugen på, bara så ni vet liksom haha kiss


I dont care.

Igår blev det en spontan utgång, för frida mig och markus. Jag kom precis hem efter att ha köpt ett nytt köksbord. Nu sitter jag i soffan och ska försöka läsa angelina jolie's bok, om jag inte somnar för natten! Sjukt trött tjej. Millian åkte till mattias igår och jag håller på att sakna ihjäl mig. Förstår inte hur jag ska klara en hela nästa vecka utan min lille kille. Men som tur är så kommer han imorgonbitti, och är här hemma tills måndag kväll! Älskade unge.


loved



jag fick en fråga om vart den här kom ifrån, antar att det va den här paljett tröjan iallafall.
 Den har jag fått från min underbara farmor, hon köpte den någonstans i stockholm,
inån bröllopsaffär, I guess. kiss


your in love whit a girl who´s in love whit the world.



ph: gårdagens dagens.

igår va en riktig mysdag, mys med millian hela förmiddagen, sen myste vi vidare
med felicia på stan. och sen kom min käre lille syster hit för mys. like it.


new in




ett stycke nyjacka, har kollat in den men bara halvgillat den, men nu när det inte kostade knapt någonting, så tänkte jag att den kan jag ju börja tycka om, höhö. ni ska få se lite nytt underdagen som har blivigt homies med mig dom senaste dagarna. och nu va det köpstop..trorja!


work it, make it, do it!


ph: en annandagens.

Sorry för dålig uppdatering, men har mycket att stå i. jag mår super, men är sjukt trött av mig på
senaste. igår blev det en salladsdejt med irene, med deeptalk, underbara underbara irene.


new year








Kissin' & huggin'

Jag har tagit massor med bilder som ni ska få se, men jag är såå trött. Nu är lägenheten så gott som klar, så jag ska bara sova lite och sen blir det bildkrig! Love.


my home.





Deep girl.

Lättnaden och den positiva energin jag har i min kropp är obeskrivlig!


RSS 2.0