He put a smile on my face

Lunchade med fridisen idag, thaimat kan ju vara det godaste på denna värd. Och nu på kom jag precis hem från att ha tagit en fika, standard. Med Frida nina matilda och felicia. OhNu kom jag precis innanför dörren, millian råkade somna ivagnen så han får sova en liten stund så kan jag passa på att göra lite måsten sen blir det lekparken och efter det kommer min efterlänktade josefinafärnlöf hit, yeey! Cant wait.


'Pimp my iphone'

Done!


Breathing spring


Somebody that i used to know

Godmorgon mina skönahönor. Jag har precis lämnat millepillepäron på dagis, och nu väntar jag på att möta upp frida, sedan ska vi vidare till skolan. Jag njuter av vårsolen, jag blir galet lyckig avdet här vädret. Underbar musik i öronen gör ju inte det sämre. Xo


For the beautiful girls

Gash. Ge mig hela outfiten uppifrån och ner, sjukt nice. Det här ska bli så mitt, copycatemma it is.


Die!


Love to you my beloved haters

fast din klädstil är ju precis som alla andras. och du lägger ju upp inspirerande bilder på någon bloggares eller kändis outfit, så kan man 2 dagar senare se dig bära exakt samma kläder. Det kallas ju inte att inspireras, det kallas att kopiera.

Svar: åh, älskar roliga kommentarer! Ja, insperation handlar om att man får just insperation, fatar man ju! Menat på att jag tycker att det är fint det som jag lägger upp, och får insperation? Har du någonsin hört/läst att jag har skrivit att jag har en uddastil? Nepp trodde väl det! Men gud va roligt om du tycker att jag liknar mina insprationkällors, då har jag lyckats få till det!


My love

Kom precis hem från att ha varit på mötet, storhandlat och nu ska millian duscha medans jag ska laga tacos, frida kommer snart så ikväll blir det myskväll! Jag är galet trött, kom inte
På varför förns nu, för Idag har min lillakille varit på trottshumör hela eftermiddagen, älskade älskade tre-års trotts..


Amour

Hej solstrålar! Nu börjar det bli dax att möta upp Tjejerna för lill möte om blogg festen. Energin i min kropp är oslagbar idag!! Sjukt hungrig är jag dock, har inte fått i mig frukost än. Jag är sugen på sallad, det får jag ta att göra något åt PUSS


Gah! I live my life


You make me high on life


Hej babes

Ni ville veta mer om bloggfesten, vad undrar ni? Vi kommer bjuda på välkomsdrink och snacks, goodiebags kommer dom första 100 få, det kommer bli grymt, det går bara bättre och bättre för oss, idag har vi fått gryma nyheter om vilka kända bloggare som kommer, och sponsorerna till goodiebagsen blir bara bättre och bättre, vi kommer ha roliga stylisttävlingar med fina priser, en modevisningen med galet snygga modeller men kläder från dom bästa butikerna istan! Det här kan inget annat än att bli en grym kväll, alla är välkommna! Just det jag fick en fråga också om "det va friviligt" antar att du undrade om vi kom på att vi skulle styra ihop det här, men vi fick frågan av av puls om vi kunde fixa ihop en bloggfest, och yes det gjorde vi med nöje! Jag är galet exalterad, är ni på??


Their love

 

 


Capish

Säg aldrig mer att du inte vill se ut som alla andra och att du är har en egenstil, när du ser exakt ut som alla andra och inte har någon annan stil. Peace out


eh ja tack!

Ph: by me.

Sundag


Lördag

Fina vänner är här, och snart blir det världesbar. Och imorgon kommer min prins hem. I do likei like it.


I'm done!

Fick för mig att göra en baströja till en rolig, så här blev det.


jimmy choo



svar: jag fick en fråga om vad jag hade för läppstift på mig i ett inlägg längre ner,
det är den här, ÄLSKLING från FACE!

millian&mum



ph: Millian & mum

Det här är så sjukt mycket kärlek. jag vet inte vad jag hade gjort utan den här killen i mitt liv, det är millian jag alltid sätter iförsta hand, och allt jag gör tänker jag på denna vackra varelse. En mammas kärlek till ens barn är oslagbar. jag önskar att jag fick träffa millian varje dag. men nu går inte det och det knäcker mitt hjärta. jag är den som inte vissar mycket känslor här för er, men jag har också mina up´s and downs. Allt handlar inte om yta även om det gör det i bloggen. jag önskar inget häldre just nu än att få hålla i dessa små underbar händer och gå och köpa lördagsgodis och ha världens myskväll och kolla på emil&pippi. pussas och kramas och den lilla rösten som ofta säger världens finaste saker till sin mamma som - mamma, vad fin du är! - du är bäst mamma. komplimanger från millian, hur underbart? det finaste jag vet. the end.


Hola bandidos


Nuovo

Det är galet vad jag njuter av att vara ledig, jag bara chillar runt, underbart fifan, nu ska jag slänga på mig skorna och träffa brorbuubin för en fika. AH! Jag började tänka på att blogg festen är om bara två veckor idag, gash.. Jag fick en kommentar om att den ville veta mer om festen, det kommer, ska försöka få upp en text om det senare, kiss.

 

 


Outfit time


Hi

vad bra nu är bloggappen uppdaterad, och skit bra! .Vi skulle igentligen till skolan idag och jobba men hoppsan, så blev det visst inte. Så nu ska jag krypa ner isängen igen och sätta på stylelistera.. Godmorgon!


Lets do it again

Så fick jag tid ;pPpP. Igår va galet, dock mycket drama, standard! Nu blir det filmkväll. Och så Saknar jag min babyboy!! Hörs råå


puss!!


Front row

Nu anlädde precis alla brudar till jessi, 1.2.3 nu kör vi!! Yeey, jag mår så sjukt bra


Whitney port


In fucking löve

 

 


Fluff it u

En annan dagens. Undra om jag någonsin kommer att tröttna på den här västen, tror fan inte det! Bararampampan i'm loving it.

 


Fitout

Sorry att ni bara får dagens bilder i spegeln, men så får det bli, bättre en inget antar ja. Jag mår så sjukt bra idag, länktar efter 9 mars, idag på vårat lillmöte kändes det som allt börjar fixa sig, idag har vi fått tag på en del riktigt snygga tjejmodeller. Det skulle vara sjukt kul om någon av er också ställde upp, maila mig om ni är intresserade, [email protected] Det skulle vara till världens hjälp, have a nice night.

 


Phatboys tattoo

KLAAAR!! Lätt den snyggate tattueringen jag skådat, die.

 


Yeey

Besöksrekord, keep up the good work babes!

 


Spring time

Lunch med min fina kusin vitamin, nu kom nina ohfrida och jonia. Nu börjar nervositet komma till tatueringen också, fuck vad jag älskar mitt liv!!

 


Love of life

jag fick världens bästa överaskning, min fina felicia plingade på min dörr igår kväll!! Som bor igöteborg nu för tiden, för er som inte hade koplat det, yyeeey. Sen blev det mykväll för hela slanten.

 


Makeup

Jag har fått några kommentarer om vad jag använder för smink på senaste tiden här har ni: Blush- must have MAKE UP STORE. foundation - maybelline & GINO McCRAY. Puder - GINO McCRAY. Mascara - maybelline. Eyeliner - H&M. Ögonbrynspenna - H&M. Ögonbrynsskugga - MAC.

 


GAH!

Fick precis reda på att jag ska tatuera mig imorgon klockan 17! Gladnervöstjej_91.. Btw give me this ring.

 


Hello darlings

Just nu sitter jag, jessi, frida & nina på pulshuvudkontor och planerar fashion bloggfesten i detalj, den här kvällen kommer att bli grym, ni måste komma! Hur tänker ni, är ni sugna?

 


Answer

Emma! Hur har du gjort för att lyckas med din hårfärg, för jag har förstått att du färgar själv hemma? Är själv sugen på en ombre colour. Skitsnyggt

Svar: ja, jag färgar alltid håret hemma, själv! det är då jag blir som nöjdast. Tack snälla gulle!! När jag började färga utväxten så va jag blond i helahåret så Jag brukar bara ta ut underhåret först och sätter upp rästen i en tofs, och tar i färgen så långt som jag vill ha utväxten, och så tar jag ut mer hår från tofsen och fortsätter så, svårt att föklara men det är super enkelt. Min frisör frågade mig också om tips hur jag gjorde, kul haha. Hoppas det va till någon hjälp. Pöss


Sunday

 

 


What i need

 

 


Hey hottie!

 

 


Do it on my own

Idag har jag och millian haft en riktig mysdag med nina och vincent, varit ute isnön, lagatmat, lekt, och ätit lördagsgodis. Nu ikväll kom hanna och malin hit och hängde, vi har skrattat, snackat skit, försökt på oss saker vi inte hittade felet på, och spelat ett spel, en ny app som jag har fasnat sönder för! Imorgon åker mitt hjärta igen så imorgon förmiddag ska jag pussa på honom så mycket jag kan! Nu sitter jag hanna och nina i min soffa med en varsin telefon i handen och nördar. Så ja, det jag ville ha sakt med det här är att jag inte har haft tid med er idag, då vet ni! Köööss.

 


Yesterday

Stickat- monki armband- thailand silver jeans- H&M

 


Make my day?

Vaknade precis från tolv timmar sömn, jäklar. Skönt, för igår hade jag en depp dag, kan ju inte botas på något bättre sätt än att sova. Idag är det en nydag och hoppas på en bättre dag! Oh happy day!! Eh japp..


New in.

 

 


fuck my life



1.2.3 nu tänker jag gråta. hur får man smala ben?


gryma tjejer.


life


PH: tagen av mig.

ajustja, jag skulle sova. det gick så där, jag fasnade här vid datorn istället, men nu kör vi iaf gossipgirl, och sen välkommnar natten. smsar just nu med min underbar josefina min vän sen blöjan. hon kommer och hälsar på i norrköping i slutet av feb, det känns grejt, i miss her.


funny

Frida åkte här ifrån precis, hon kom över hit på lite te och skitsnack, våran favorit. Nu ska jag krypa ner i sängen hos den vackraste jag vet, innan jag går och sover mig ska jag kolla klart på gossipG. jag tänkte på, säg gärna till vad ni vill se mer av i min blogg. imorgon ska jag svara på lite fråger jag har fått in på senaste också. 
puss&god natt.


YEEEY.


BY: Nina

 


från topp till tå.

 

jag har gått och förälskat mig i outfitar med samma färg från topp till tå. sjukt snyggt. har iof varit kär it ett tag men endå. die. jag börjar funderar på någon stor förendring på mitt hår, jag har aldrig haft en och samma hårfärg så länge som nu. kanske beror på att jag har 50/50. HAH.


´this days.



ph: köpenhamn

Idag blev det en fika med mathilda nina frida jessi och co. vi planerade in en kväll för er, det vill säga våra läsare. & vi behöver er hjälp med en sak, håll utskit, ni får reda på mer aldeles strax.


Right now.


Sick't.

Idag skulle jag vilja slänga på mig ett par mintgröna byxor, men ae. Jag ska träffa frida på stan om en stund då får vi hålla tummarna att jag kanke hittar ett par. Sola skulle jag behöva också.. Ni har gått och blivit dåliga på att kommentera igen, det diggar jag inte sötpajer.

 


Better.

Igår hade jag en fin dag, matlaging, goda bakelser, röda rosor. Wops! Idag ser det ut att bli en lungn dag, precis vad jag behöver, jag är inte riktigt bra än.. Så jag ska bara kolla gossip girl & dh's nya avsnitt och mysaloss. Pöss


yesterday outfit.

 

 

 


´cause I definitely be having mine.

ph by me, it is frida.
SNÖGG TJEJ. idag har min lilla kille namnsta ju, han vaknade med pussar och paket. nu är jag iskolan och rediskerar bilder på fotofgrafisk bild. jag och frida va nere en sväng på stan förut och kollade, dom börjar få in lite nytt ibutikerna nu, det gillar vi!

Sum in amore cum vita.

en dagens från köpenhamn.

inredning från, Copenhagen Fashion week.

ph by me.

fashion week 2.





ph by me.


wide trousers.


gårdagens.


I'ma littel in love with this girl.


The sun.

Idag fick jag en länktan till våren, när jag gick utanför huset och kände att jag inte frös och solen sken, hur underbart?! Can't wait. Just nu Sitter jag iskolan och jobbar på balklännings konstruktionen, jag börjar bli taggad till att börja sy på den nu! Och göteborgplaner börjar smidas, en vecka kvar sen är det loov, och vad ska jag göra då? Plugga och tatuera mig luktar det som.


Världens bästa.

Nu är min pojke hemma hos mamma igen, underbart! Idag har vi hängt hos mamma och blivit bjudna på lill sis mat, imorgon får ni en dagens på dagens. Nu ska jag krypa ner isängen och njuta av livet. jag mår så sjukt bra, bara så ni vet.


You make me feel good.

Hårfärgningsdax! Min utväxt har fått utväxt så den ska bort, och dom blonda topparna ska bli guldiga. Löve


Amor vitae.

 

 


Finishing up.

Dansat för mig själv hemma, storstädat, pysslat, Fikat med min älskade syster, och nu är det biotime med irma&markus! Idag mår jag så sjukt bra, det är galet! How you doing babes?!


Fredags insperation.


Crew love.

Jag börjar bli galet sugen på en resa, hälst till värme, men londons shopping skulle inte sitta fel, i april/maj luktar det iaf london med lill sis, kanke big sis också?!


Good morning gott folk.

Vaknade upp på värdens pyssel humör idag, men för sjuk för att gå till skolan. Så nu har jag lite planer för dom här! Dock måste jag åka och införakaffa mig lite tillbehör får se när jag hinner göra det! Men det finns lite jag kan göra innan.. Slittning på g!!


new.


i miss my sweetie.



Grdagen va helt okej, mycket goa människor hos mig innan utgång, men hugo igår va dock inget att hänga i julgrannen, lite folk. plus att jag inte riktigt är bra än, men som tur va ju min felicia hemma och räddade kvällen på det. idag har jag lunchat med frida, träffar evelina en snabbis och hunnit pussa lite på min mamma också och nu ligger jag och segar loss. fint.


fashion week 1.










Yes please!


.

Fuck!! Jag måste bli smal.

 


Super nice.

Är sjuk därav dålig blogg. Börjar blir sugen på ett par sånna här godingar, dom här kommer ifrån nelly. Dock hatar jag att beställa kläder från internet, pågrund av att jag inte har tålamod att vänta! När jag vill ha något vill jag ha det nuu och inte om x-antal dagar, då vet ni kyss!


Friends.

Ni är så fina! Jag svarar på allt imorgon, nu gick precis min fina felicia som va här en sväng och hälsade på, min älsklade vän. Hon kommer på tisdag igen så på onsdag blir det fääst! Millian somnade precis. Men jag ville bara säga att i love my life. Jahopp nu va det sakt, puss.


For sure.

den här natten har varit den jobbigaste på länge, jag är jätte sjuk och millian ville inte sova inatt jag tror att han hade ont i sitt öra, han har vridit på sig och pippit hela natten. Stackars millian. Men nu har vi precis fått i oss frukost och nu hoppade millian in i duschen med wilma, så nu tänkte jag passa på att slänga mig isängen och titta igenom alla tidningar som kommer ifrån fashion week.

 


Do me a favor.

Nu går det att kommentera alla inlägg som syns här, det vill säga, kommentera och gör det roligt för mig att blogga igen älsklingarpälsklingar. And do in now!!

I love it so much.

 

 


4 feb saturday.

Min älskling är hemma, wilma är här, ikväll blir det lördagsmys med morötter, dipp och emil i lönneberga. Älskar mamma helger.

 


Blame game.

Nu är vi på väg hem, vi stannade till på en tygaffär i malmö men jag va alldeles för hungrig och för trött för att kolla, köpte bara tyg till blivande kuddfodral. Jag kollade precis igenom alla bilder jag har tagit, ni kommer få se massor med underbart imorgon. Jag lovar. Idag har vi varit på Bella center på två modevisningar. Modevisningarna va så sjukt bra, insperation på hög nivå. Danmarks kronprinsessa var på samma modevisning. Det va så sjuktsnygga kläder, jag skulle tacka ja till typ allt! Nu snart ska vi stanna och äta, sen blir det matkomasömn.


Copenhagen fashion week.

Om inte det här är något av det coolaste jag varit med om, vi har varit på två gryma mode mässor, jag har aldrig sätt så mycket snyggt på en gång i hela mitt liv. Nu ska vi ta på oss andra kläder för stanhäng och middag! Love

 


I do it on my own.

Okej nu är vi på väg! Just nu befinner vi oss i ljungby för frukost paous. Vi är taggade till tusen, i feel so good. Fast lite trött ikroppen sen mitt Svimanfall igår kväll. Ni kommer få bildboomb när jag kommer hem, kyss

 


If you wanna be my lover.

Det vi alla har väntat på är här, GOSSIP GIRL!! Haha, tönt emma! Yes. Dagis ringde idag så jag fick hemta upp en sjukt liten kille, mammas hjärta, typiskt när jag ska åka bort, då kommer mammaångest kan jag lova. Fick reda på att min bror robin & peter ska till köpenhamn imorgon också, fun. Nu ska jag pussa på min lille kille inågon timma till och sen blir det packning&chillning på högnivå, för inatt/as tidig morgon går bussen. kiss&kiss


YellowYesterday.

 

 


I like a women with a future and a past.

Godmorgon mina skönahönor. Här får ni en bild på hur håret blev, rakare och frächare. Igår blev det hemmahäng med min bästa lillakille, han har slutat vilja sova middag så efter fem vill han sova men det kan han ju inte för då sover han inte för natten så då gäller det att underbhålla, igår blev det mat på mcdonalds efter dagis och massor med lek, till sju då han slocknade för natten. Och idag åker millian redan igen.. Eftersom jag ska till danmark inatt. Älskade unge. Måste bara föresten påpeka att blogg.se suger snopp! Som inte fixar problemet snabbare. Eh japp. Nu står textil på schemar, Hörs råå

 


RSS 2.0