Nkpg style


I. Care


Like diamonds in the sky


Lady luck

Har hunnit med en lunch på stan med irma frida & carro. Då fick det här vackra nagellacket häng med mig hem!

Annars då, jo det är bättre. Förkylning håller på att gå sin väg. Och nu kom jag precis hem från att ha hämtat millian från dagen, och alle är här. Fint hörrni! Nu ska jag försöka sova middag med the plutt. Hörs soon.


Neonyellow, new in


I was here


We all want love

I fredags blev det jacuzzi häng hos markus, lördags världen, efter det sommade vi på min säng, klockan kvart i två ringde min käre far och sa att han va utanför och att vi skulle ut, såndet va bara att slänga på sig klackskor och köra! Söndags hängde jag med mina fina underbara vänner, och idag har jag städat tvättat, fikat med nina jessi och matilda, haft familjehäng hos mig och sen kom min kära irma hit för häng! Fina dagar det där ni. Typ. Millian kom igår och ni förstår inte hur en sån liten kille kan göra en så lycklig! Fin undervara millepille superkille. The one and only! Punkt.


Jacuzzi time


Q/A

Så jävla snyggt!! Vart ifrån?!
Sv: taack! Tröjan är från bikbok, kjolen är från ginatricot, skorna från din sko!

GAAAAH!!! Galet jävla snyggt. Vart kommer kläderna ifrån?! Love it!
Sv: Åh tack snälla! Allt från monki ponki!


Today today


This is it

Utgång igår med mina fina. Jag hade en bra utgång, pyttelite folk men så sjukt roligt ändå. Finns ju inget bättre än att driva med folk ute, kvällens höjdpunkt helt klart! Haha idag har jag varit på bio med min vackra irene, och lunchat/hängt med tjejerna + bror! Ur fint hörrni, nu säger min kropp ifrån, och jag hör skrivet från kudden som roppar koooooom! Och lite dh på det, just what i need, girls.


U dont have to like me, i'm not a facebook status


I miss him

Det finns en endaste människa i mitt liv jag inte skulle kunna leva utan, han som får mig att skratta när jag ledsen, han som får mig känna mig behövd när jag känner mig obehövd. Han som gör att jag aldrig känner mig ensam! Han jag älskar mest av livet. Han som är det finnaste jag vet, min älskade älskafe unge. På söndag får jag pussa på honom igen, jippi hurrej!


Dont play hard to get, play hard to forget


Kopenhagen

Mami ringde och sa att hon hade bokat en resa till köpenhamn islutet av oktober, vad mysigt! Vi va ju där med mode&design ibörjan av det här året, det va sjukt coolt att kolla på alla fina fashionmänniskor på mode mässorna, dock är det ju inte fashion week denna gång. Men ska bli super mys att hänga med lill sis och mum!


Love and shit

Kom hem för en stund sen ifrån en pw med malin, just ikväll har jag haft en sån fin känsla i kroppen, just exakt nu är jag lycklig, det känns så sjukt bra! Nu ligger jag i sängen med malin och ska susilulla, och imorgon blir det skola, nog endast för att visa mina lärarare att jag är sjuk haha, feber och en näsa som är helt oanvändbar för tillfäller, puss och godnatt lovers!


Inspo inspo


I dont want u in my life

Igår hängde jag med mina fina underbara vänner! Fan vilken tur att jag har er. Fattar inte hur vissa människor får en att skratta hela dagen och vissa får en att tappa all glädje i hela kroppen. Hur ett sms från en, kan göra ens dag och ett sms från en annan gör en bara hatisk, det sjuka är att det skulle kunna stå exakt samma sak, och ena gör ens dag och andra förtör den. Fuck it. okej babelkungen emma. Vi hörs'


I'll be back


Hey


My Clothes today

Jacka- made by me. Tröja- weekday. Kjol- bikbok.


This is love!

Jäklar villen fin dag jag har haft. Jag har hunnit pussas, varit hos mamma, lekt i parken och varit i ninas nya lya, grymt fin! Där också malin befann sig. Nu blev jag sugen på att göra om här hemma.. Men vart och hur är en bättre fråga! Igår hade jg sån grov deppdag att jag nästan ville sjunka under jorden, men idag är jag på topp igen. Och jag gillar min mörka hår mer och mer för varje gång jag kollar mig ispegeln! Finfint. Det känns så bra att göra något nytt med håret och speciellt nu när alla alla har ombre. Nu ligger jag i sängen med mina favorit M. Malin&millian. Ja ni! Det kan inte bli mycket bättre. Pusss


Hello blackgirl.


I think i like it

Och där blev jag svarthårig!!


Best thing i never had


Tis.

Hej mina fina! Jag har en depp period just nu, därav dålig uppdatering. Men jag lever. hälst hade jag velat ligga i min säng med denna utsikt i mitt sovrum hela dagen, men istället valde jag att hänga med mina fina vänner felicia, melita, robine, malin och irma! Och den absolut bästa.. Millian! Tackar gudarna för att jag har er. My lovely things!!

Annars då, jo! Igår sov jag och millian hos k. och nu hänger irma& malin här, och millian håller på att somna, vi ska ha myskväll. Och en sak till era kommentarer är så fina, tack! puss godnatt.


#kiss #fashionkid


Grr

This Ipad case, wow! Kollade in elin klings blogg?! Hade typ helt glömt bort henne, men iaf den här var ju att dö för, sjukt snygg, den dagen jag förstår vad jag ska ha min ipad till, ska jag införskaffa mig en sån här! GRR out


#Millian

"du är det bästa jag vet, jag älskar dig mest i hela världen" min underbara son vet hur man gör sin mamma lyckligast i hela världen!


Yes baby


I love when u make a pass at me

Igår hade jag världens mysigaste dag! Först va jag iskolan, sen blev det lite häng hos malin, en sväng på stan och sen linköping med mina fina! Jag frida anna och malin. När vi kom hem åkte vi till melita för lite häng. Vi planerade in en nykter utgång igår också, men tröttheten tog över oss alla, kvällen slutade med att jag hos malin.. Underbara Standard!

Och imorgon kommer millianboy, och jag är överlycklig!! iih! Jag läänktar!!


Then dont


if it is important to you, you will find a way. if not, you´ll find an excuse.

hur var din graviditet med millian? och förlossningen? själv har jag lite panik över vikten efteråt men hoppas jag ska gå tillbax som vanligt hyfsat fort efter förlossningen!!
sv: graviditeten va jätte bra. förlossningen också. det är ingenfara, vill man gå ner så kan man!!
 
hur kommer det sig att du valde att skaffa barn när du är så ung? hur gammal va du?
sv: för att jag hade så mycket kärlek i mig som jag ville ge till mitt egna barn. helt jävla underbart. jag va 17.
 
hur sminkar du dig? det skulle vara kul om du kunde skriva lite om det. du är alltid så fint sminkad!! btw jag älskar din  stil och din blogg!!! <3
sv: jag bara sminkar mig , haha vad ska jag säga, jag tar smink där jag vill ha smink! rouge, maskara, eyeliner, ögonbrynspenna, och wolla! i´m done! haha tack snälla underbara! <3
 
vad gick du för skola innan du fick millian? och hur kommer det sig/löste det sig med skolan?
sv: jag gick stil och trend på kungsgård, men när jag fick millian hoppad jag av, med betyg i några änmen och när millian var 10 månader, och hans pappa va pappaledig så började jag ettan på mode design.
 
vad händer efter gymnasiet?
sv: ja du! mycket bra fråga, det vat jag inte riktigt än! det får ni veta så fort jag själv vet det, haha
 
hur kommer det sig att du blev så modeintresserad? har du alltid varit det eller någon som kom senare? :) du har otroligt fin stil och är ursöt!
sv: nämen tack urgulliga du! jag har alltid älskat kläder, helt klart bland det bästa jag vet och har alltid varit!
 
du är så himla söt. kan inte du visa en bild på millians pappa? hur träffades ni?
sv: taack gullebulle! nae en bild på honom tänkte jag faktist inte lägga upp, tyvärr! vi bodde i svärtinge, på samma gata och lärde känna varandra genom en gemensam vän!
 
hur vad millians pappa under förlossningen? och sen när ni åkte hem? man ser ju på teen mom att vissa av dom papporna är helt duma i huvudet? haha
sv: jag la inte märket till honom under förlossningen, man är så inne i sig själv, det går inte riktigt att föklara, men han va stöttande och omtänksam. mattias är en jätte bra pappa, och det har han varit från första stund.
 
hur mår du?
sv: jag mår as bra!
 
 
 
 
 

Die!!

Igår va jag malin och frida på bio, vi såg magic mike, omg dog! Girls, se den. Om vi säger så här mina känslor för channing tatum förminskades ju inte en ändaste gnutta! Sen sov jag min 4 natt av dom senaste fem hos malin, super gött!

Igår mådde jag inte bra, men idag känns allt mycket bättre. Så nu kommer bloggandet sättas igång igen. Nu sitter jag iskolan, och konstruerar en klänning Höhö.. Love school, typ.

Just det angående mina frågor jag fick för hundra år sen, fråga dom frågorna ni vill ha svar på igen, så svarar jag! Så får vi kankse det eviga tjatet om dom att upphöra, Låter väl super! Puss på er


Monday.


RSS 2.0