I work out

Är precis inne från Tredje pw idag! Jag
Känner att min blogg är så tråkig den kan bli just nu, men jag mår så sjukt bra att jag inte har tid att sitta här, så jag kan ju höra av mig så fort jag får tid eller så fårt jag blivit smal och inte rör på mig varje ledig minut!


I got everything you got



Har gått en och en halv timmes PW med eve! Nu blir det kvällsmat och krypa ner i soffan med b-friend, för en blomma i afrikas öken häng!


One wish

Ska träffa min käre bror nu och sen gå och hämta min lilla plutt på dagis! Som har tagit sitt andra "skolfotto" med dagis idag, söten! Jag kan ta en kort på honom sen så ni får se värdens finaste. Anting blir det en långpromenad efter eller en fika, hör sen


dreaming is believing




va ute på en PW imorse, nu har jag fixat och trixsat lite fått i mig lite soppa, det är galet
vad jag måste gå ner i vikt, kan inte tänka på något annat ivärldens just nu..


new




Oh my love

Min dator segarloss där av dålig blogging, nu bloggar jag med Mobilen, och inlägg med mobilen blir oftas Utan bilder.. Därmed Tråligt! Har iaf fått i mig kvällsmat precis, keso, tomat och rödlök, gött! Nu ska jag söva millian och sen lägga Mig och kolla på modelljakten, och bara chilla! Är Redan bajstrött, Värt inlägg, kiss

hey beautiful day



vaknade till tidigare än klockan idag, så jag och millian tog en långpromenad innan skolan
och dagis. mys! nu är jag hemma på håltimme för en tupplur och en springtur kanske?!


Stockholmia

Var galet, allt från sture companiet v, white room, shooping, mysiga fikastunder till häng med coolingen Darin... Eller, trodde han iaf! dag ställde jag mig på vågen för första gången på länge, så två minuter senare va träningskläderna på och jag ute och sprang! Nu har jag många kilon att gå ner.. Väldigt många! Nu salladskalas på stan med irma.

disappointed in you


Headlines

Är ny hemkommen från en mysdag med melita malin emin och millian, vi lagade mat och bakade, prata, kolla på gamla kort och bara hade det trevligt, imorgon blir det lite huvudstad med alla mode & design tjejer! Kul, och efter det blir det att hänga kvar med frida hos min älsta vän fina fröken färnlöf! Min favorit, tjugo års vänskap, har mycke roligt att hinna med! Planerna Blir bara bättre och bättre, ivrarsönder.

a question from me to you



jag vill verkligen veta, varför du läser mig blogg? du behöver inte skriva namn, och skriv ärligt, är det för ni känner mig? för att jag ger er något? för att ni hatar mig? för att ni bara är allmänt nyfikna? För att jag är ungmamma? för att ni får insperation av någo slag ? för att ni.. TELL ME.


hemmafrun emma

idag har jag städat, handlat, tvättat och bara varit allmänt duktig. älskar känslar av att hemmet är klinisktrent och sängen är nybäddad, inatt kommer jag sova som en gud! sjukt trött redan, millian somnade precis så nu blir det nog att sätta på friends with benefits men lite melon, hörs!


onsdagens dag


mjao

Fuck vad jag mår bra just nu.


who you are




Hittade lite fina bas-underkläder idag på H&M, Nu ska jag sörja in mig med min
bästa vän på hörstetid, aco´s brun utan sol. sen blir det filmhäng och tee.


I won’t cry




 en till underbar dag i mitt liv, skola, häng hos irma, pussa på min älskade mamma,
hembjuden på mat hos  b-friends syster. tagg inför stockholm är ja också!


new autumn jacket


Like you never had a love


Pull the trigger

Fika på fräcka med nina melita och malin precis! Sen fick jag ett sms av b-friend att maten va klar så malin körde hem Mig, och nu är vi i lägenheter över oss, hos min syster för idol, tända ljus och mys! Hörs när. Vi Hörs, så hörs vi!

Made by me

img_9608 (MMS)

Ifredags blev min klänning klar iskolan! Jag lovade ju att ni skulle få se den, so here you go.


repeat


weekend

dom här tre plaggen fick jag med mig hem igår från stan, byxorna, tröjan och skorna.  den här helgen har varit världens mysigaste med min lilla kille, det va länge sen jag njöt så här mycket med helg, vi har bara myst och haft det allmänt underbar.  tack plutt!! nu snart ska jag försöka tvinga med b-friend på en liten maxitripp. I have no clothes.. typ

"I'm sexy and i know it"

Hej underbara människor! Nu har jag trottsat klar, och tänkte börja blogga igen! Jag har varit så stressad isjälen så jag har bara varit tvungen att göra ingenting, så jag ovh millian åkte ut till min mamma igår och bara hade det bra! Igår på förmiddagrn träffade jag nina och frida, för en lunch sen vidare för en fika med frida maja och alle, lite millian shopping han jag med också! Idag har jag bara gjort ingentibg och tänkte fortsätta med det hela dagen! En promenad med malin är inbokad ikväll och thats it! Nu väntar jag på pannkakor, nutella och bananer, lovely!!

millian


new


run bitch run

idag har det varit fullfart hela dagen, skulle man kunna dö av stress så har jag dött tio gånger idag. haha, jag har pluggat ihjäl mig, shoppat, träffat felicia och matilda, irma och frida, haft son och mamma mys med millian emin och melita, fikat två gånger, lunchat. aa you name it! imorgon kommer det bli en dag från hell, har 7 saker att göra som måsta vara inlämnat tills imorgon, som är typ omöljligt att göra på en dag, plus att imorgon är det en stor dag för min bästa vän, men kan ej fira den med henne på det sättet jag hade velat firade det med henne på. over and out.


MIN ÄLSKADE UNGE



idag fick jag världens finaste armband som millian hade gjort, ni vet dom här färglada pärlorna som man bara älskade när man va liten, och finns det något bättre än att få någon egengjort av sitt barn?! Dom underbara små liven, idag ville min mamma hämta millian på dagis så jag passa de på att jobba kvar i skolan som sakt, och när dom tog en promenad för att kolla på fåren (standarn när vi är ute hos mamma) så ramlade millian, så nu är hans lilla finger svullet, Han ville sova så fort han kom hem så jag han inte ta en ordentlig titt. min fina fina kille, hoppas att det är borta imorgon när min lilla prins vaknar 


her legs

 

sitter och kolla på audrina, eftersom the hills och the city gjorde mina söndagar förr så gav jag det här programet en chans... är bara på andra pogramet så kan inte säga än om audrina står dom höjderna.


tips



jag köpte den här balsamsprayen här omdagen, och sjukt va bra den är. mitt hår är verkligen torrt som fan men med den här blir det lent och glansigt. det gillas stort.  emma gör reklam!


baby don't be nervous

idag har jag varit så flitig har strykigt 3 grejer från att göra listan, tills fredag.  jag jobbade över iskolan till 6! bara det wow, känner inte igen mig själv haha. sen blev det en välbehövlig mysfika med min fina felicia. love life


you can´t stop shoutin´ at me, holle at me, be what i be



idag har jag redan hunnit med sjukt mycket, idag är emma on fire, nu ska jag dra mig till skolan, har haft huvudvärk från hell men nu börjar den gå över, ska försöka sy klart min klänning nu, ciao!


NEXT THING



vart jag än vände och vred på mig i london så såg jag stora örhängen och när jag säger stora menar jag inte 10 centimeter, utan 20-30! vi kom in på the big chill bar, där alla fashionpeople höll till med stilar från himlen. Där var det big Earrings vart jag än kollade. coolt! ångrar att jag inte köpte stora fina i london.


I am satisfied



Här har ni min tatuering, ni ser ju inte vart den sitter men det kommer. jag är iallfall helnöjd med
den och den står för mig och mina syskon, alla fick en egen liten svala. syskonkärlek it is


Monday


My mind is gone

Jag skulle bara vilja skriv loss här! Och lätta lite på det som tynger mig, men jag kan inte! Och det är nog fan det värsta med mig. Aja, nu till annat, jag färgade håret igår, utväxten mörk/röd och jag är nöjd. Tatueringen mår bra och nu ska jag nog krypa ner i sängen och försöka vakna på rätt sida. Ciao

i´m not a kiwi


you do not believe his stories,You know that they are lie´s


sistime



Nu ska jag träffa min älskade bigsis för en stadsrunda, jag behöver hårfärg och köpa något
fint till min svägerska som fyller år imorgon. idag har jag en tjock dag. pain.


I'm going to make you happy

Idag har min huvudvärk inte varit något att leka med! Fy fasiken, men några mysiga timmar med linn och maja har jag hunnit med! Älskar personer som peppar en och är positiva, ur gött med Sånna människor. Finns för dåligt om dom! Ikväll blir det myskväll med mina killar. Tror jag ska gå och lägga mig tidigt idag pågrund av huvudvärk, och hålla tummarna för att den är Borta imorgon när jag vaknar! Föresten ni är sämst på att kommentera, för ni är ju ändå en heldel där ute som speonerar på mig och mitt liv! Haha right?

acne



jag älskader den här jackan! eh endast 11 995:-


nothing but love


dagens igår, och min älskade nyköpta kofta.


Angry bird

Sug snopp blogg.se! Hörs imorgon

news from england


one day or another

idag har jag en trött dag, millian vaknade inatt och somnade inte om på två timmar, men när jag kom hem nu efter skolan och efter att ha hämtat millian från dagis så stod det tio röda roser på köksbordet och choklad, av b- friend. så nu har jag lite energi igen, har lite saker att fixa idag.  fick föresten precis reda på att jag ska tatuera mig på lördag, kul!! 

i n s p e r a t i o n


Insperation till studentklänning.


news from England



En jacka & skor från london, jag hittade massor roligt som jag fick med mig hem, jag är hel nöjd med shopping där ifrån. idag har jag träffat lite fina tjejer och shoppat med mig min älsklings tröja som jag faktist har gått och suktat efter ett tag, och idag blev den min, lycka. den får ni se imorgon, hårfärg fick jag med mig hem också, med jag orkar inte fixa det idag. tejerna gick precis och nu är det dax för duch!


outfit´s




life it good



vi har haft det jätte bra i LONDON, diskutionen kom upp att flytta dit, med dom tankarna får vila
ett tag till. idag är vi lediga och en lunch med frida väntar när min prins vaknar upp från sin middagssömn. Ni får in lite mer bilder att titta på så smången om, kiss


London baby


Hola

Idag har jag och lille man bara njutit av varandras sällskap, för imorgon flyger jag och b-friend iväg över tre dagar! Det känns konstigt att lämna millian hos mormor under två nätter irad, men dom pratar om att göra mycke rolig, så jag slår vad om att han får det mycke roligare än att åka på en liten shoppingresa! Nu ska jag packa klart och så tänkte jag gå Och lägga mig skapligt för imorgon vid sju åker vi ifrån norrköping och flyget går 09:40 ciao



You´ve got that smile, that only heaven can make, i pray to god every day that you keep that smile. You are my dream there´s not a thing i won´t do. I´ll give my life all for you, cause you are my dream and baby everything that i have is yours you will never go cold or hungry i`ll be there when you´re insecure let you know that you´re always lovely


a cozy Friday



jobbade över i fem timmar igår iskolan, good girl. Sen mötte jag upp evelina så gick vi hem hit och lagade lite mat så kom nina och vinne, sen mötte vi upp melita och felicia för en kvällsfika! mys! sen kom agnes & lisa så gick vi och satt oss på världens och tog ett glas vitt. idag blir det millianmys all day long.. det bästa som finns!


keep that smile


har precis fått i mig lite frukost, aldeles strax ska jag börja göra iordning
mig.. jag ska bara orka först! haha, idag blir det textil all day long.


drink it if you can


jag har mycket tankar just idag, men jag tänker realistiskt och det hjälper mig mycket. Varför
har jag inte gjort det innan liksom? dum tjej .... eh japp, idag har jag haft en bra dag!


let me get it, when i get it, if i get it, i´ma kill it

the wanted - glad you came 

 Sidney Samon ft. Wizard Sleeve - Riverside (Let's Go!) (Dirty Edit)

Jay-Z & kanye west - otis (feat. otis redding)

chris brown - oh my love


CHILLIDILL-day


new in


RSS 2.0