👅💩


La shit


P for F


Pour it up

Livet Àr kort! DÀrför, bryt mot regler, förlÄt snabbt, pussas lÄngsamt, ta hand om dom som betyder, Àlska mer. Skratta sÄ mycket du kan, Ängra aldrig nÄgot som fÄtt dig kÀnna dig levande, livet Àr den bÀsta festen, sÄ medans vi Àr hÀr, kan vi lika gÀrna dansa!


From my babe.


Make me proud

Tjenis penis!
IgÄr blev det en utgÄng, en mycket bra sÄdan. Jag fattar inte, mina och malins kvÀllar blir aldrig misslyckade hur otaggade vi Àn Àr, sjukt. Idag har jag bara hÀngt med k&w och Äkt till moster och hÀlsar pÄ, super mys. Och bÀst av allt, millian Àr hemma igen! Finns ingen som beryder som han, mitt liv, mitt allt, min gud!


Fitmama

Klockan 8 kom jag hem efter 2 timmar ich 40 minuters trÀning! Jag felicia malin och melita, good girls!! Till sommaren ska jag bli fitmama. Nu Àr kroppen helt slut efter dagens alla mÄsten, sÄ nu sÀger jag godkvÀll mina vÀnner. Hörs imorgon!


I'm done!

Idag sydde jag klart min jumpsuit! Jag tror att det kommer bli vÀl anvÀnd, om vi har tur, wihhu!


I guess i'm not 2cool 4school


Outfit

Jag har knapt energi till att knÄpa ihop outfits nu förtiden. DÄ har jag mycket att göra, gash i taket! Haha. Det Ànda jag vill Àr att ha pÄ mig trÀnings klÀder sÄ jag kan ta vara pÄ all ledig tid och trÀna, min super nya hobby! Som jag aldrig i livet trodde att jag skulle fÄ in som en livs rutin! Jag trÀnar 7/7, det vill sÀga sju gÄnger u veckan omg vem Àr jag!? Haha. Nu har jag haft tvÄ vilodagar men med det har jag lite Ängest sÄ imorgin ska jag försöka fÄ in tvÄ trÀningstilfÀllen! Wihu! Aa men ni, nu bwhöver min kropp sova, sov sÄ gott ni med, pussisar och allt annat sÄntdÀrnt gulligt!


Fridaay


Tja B-loggen!

Mina kÀra vÀnner klagar pÄ att jag inte b-loggar, sÄ hÀr fÄr ni! Ni Àr bÀst! Jag ska bli sönder bra pÄ att b-logga sÄ fort skolan Àr slut pÄ fredag, jag har en mördar vecka pÄ g! Vad vill ni fina mÀnniskor se/lÀsa om i min blogg? Help me out babes!


Fight for fit

Hej! För det första: gee mig kroppen!! För det andra: jag Àlskar mirt liv! För det tredje: jag har trÀnat tvÄ gÄnger idag! För det fjÀrde: Àr millian sÄ sjukt jÀvla Àlskad sÄ det Àr stört! För det femte: sÄ har jag inte sÄ mycket tid för er just nu, jag jobbar, Àr iskolan, trÀnar, Àr med millian, nÀra ich kÀra o aa ni fattar! Det finns för nÄgra timmar pÄ ett dygn just nu! Men jag vill tacka er för era peppande kommentarer till trÀningen, ni gav mig ork och lust! Tack snÀlla era fina finisar!! I love everything!!


Oxford


Holabola

Omg, igÄr!! Haha. Jag va med malin pÄ förmiddagen och Äkte runt hit och dit sen blev det jobb i fem timmar och sen gick jag till malin för att sÀga hej, som slutade med att vi trÀnade, som slutade med att tio i tolv, frÄgar hon om vi ska gÄ ut? Och 30 minuter senare va vi nyduschade och nytvÀttat hÄr och helt klara, en grym kvÀll! Vi skulle vara helnyktra, som vi va Ànda till tvÄ, dÄ nÄgothÀnde och 6 shotar efter och drinkar sÄ mÄdde vi Ànu bÀttre! Hah

Idag blir det chill och sen trĂ€ning 👌 jag har sĂ„Ă„Ă„n trĂ€ningsvĂ€rk i hela kroppen!!


Fa fo ti

Okej, superbajströtttjej. Jobbat sen elva till fyra, sen hĂ€ngde frida med mig nĂ€r jag Ă„t, och nu har jag trĂ€nat med robine! Oh gash.. Nya rutiner smyger sig in i mitt liv 👏


Always be my boy, always be your girl


Me and my baby

Jag hÀngde först med robine igÄr, efter en hel dag med frida, sen kom frida hit, sen klockan tolv smsade jag och malin och kom fram till att hon skulle sova hÀr, sÄ jg mötte henne för en snabb hÀlsning hos hanna, sen som vanligt kunde inte jag och malin somna nÀr vi Àr tsm, sÄ jag tror att vi skrattade oss till söms vid fyra! Underbart hörrni!

Nu Àr jag dock uppe med tuppen kÀnns det som för att lÀra mig affÀren innan jag börjar öppna sjÀlv! Pusss


Gymkort ✔


Die in the moment

Wiiihuuu!! Jag Àr sÄ jÀvla lycklig, assÄ verkligen sÄÄ lycklig! Det gÄr sÄ bra just nu, allt idag har gott sÄ jÀvla bra! Jag har massor att se fram imot den kommande halv Äret. Wi fucking hu. Life is so fucking fuck good!


always call her my name


This is the life i live

Idag ringde klockan tidigt ( riktigt tidigt ) för att jag skulle ta en tripp till stockholm med bigsis! Men ae min kropp sa ifrÄn, sÄ jag blev hemma, haha vilken otur. Jag har lite Ängest över morgon beslutet men men en stats runda pÄ stan fÄr det bli istÀllet! Lunch med fridisen. Wihu vi lever!!


Fatmam'

Idag har jag en sÄn dÀr dag som jag bara kÀnner mig Àckligt tjock! Och skulle vilja mest av allt gÄ ner 15 kilo under natten, snÀlla gode gud! Jag kÀnner mig bara Àcklig och ful idag. Hoppas pÄ ett lite bÀttre tÀnkande imorgon, tack pÄ förhand!


Ride it my pony


Synchro nice

Godmorgon mina skönahönor. IgÄr blev det en super mysig lördag, jag och millian hÀngde hos min sis hela dagen, och sen blev det Àventyr till markus. DÀr vi lagade mat och badade jacuzzi!

Nu har jag och millians morgon precis börjat, och det Àr dax för en pw! Hörs senare, puss


I work out

Tro det eller men idag tog jag och sis ett trÀningspas pÄ 90 minuter, power yoga! Bajskul! SÄ nu Àr det passet inplanerat minst tvÄ gÄnger i veckan.
Vi fÄr dock se hur min kropp mÄr imorgon, haha. Efter att inte ha trÀnat pÄ Är.. Men det blir nog super. trÀningsvÀrk, kan ju vara nÄgot av set hÀligaste som finns!


Love this shit

Jag har kommit pÄ att 2011, jag hade det sÄ jÀkla bra hela Äret, vi tjejer gjorde sÄ jÀkla mycket roligt!! Jag och felicia va hela sverige runt den sommaren, och skaffade oss minen vi sent kommer glöma, 2011, va ett sÄ jÀkla galet Är,inget vi gjorde blev genomtÀnk, men allt blev sÄ jÀvla bra, det kÀnns som att jag hade roligt hela det Äret. 2011 startade me thailand, och avsultades med london, det hÀr Äret, 2013, ska bli the new 2011, haha! Bara sÄ att ni vet likasom, pusspuss, sÄ tjejer va super redo för mycke pÄhitt! ..godmorgon förestenFriday.


Jump

Idag vaknade jag upp brevid mina favoriter! Med vÀrldena leende pÄ lÀpparna. Millian gav oss en sovmorgon till elva, sÄ vi gick pÄ en morgonpromenad, jag fick nÄgra underbara vÄrkÀnslor ikroppen! Helt sjukt skönt. Nu kommer snart millian hem, efter att ha varit med hanna och malin i parken, finisar! Ha en underbar dag allihoppa.


Love without tragedy


Nice shit


Q/a

HallÄ Emma!
Jag Ă€lskar verkligen din ombrefĂ€rgning och har förstĂ„tt att du fĂ€rgar sjĂ€lv? Är sjĂ€lv sugen pĂ„ att göra nĂ„got liknande och undrar om du har nĂ„gra tips? Vad anvĂ€nder du för fĂ€rg osv? Kram pĂ„ dig

Sv; amen tack snÀlla!! Ja jag fÀrgar sjÀlv, det Àr inte svÄrt alls, den hÀr gÄngen jag fÀrgade hÄret va jag ju redsn mörkhÄrig dÄ la jag bara i blondering i topparn (h&m's slingblonderimg, det bÀsta) delade upp hÄret i mittenbena och la fram det pÄ varsin sida och fÀrgade! NÀr jag va blong och skulle fÀrga den mörka utvÀxten sÄ satt jag upp hÄret i en tofs och tog ner hÄret i omgÄngar och la ifÀrgen i utvÀxten sÄ lÄngt ner som jag ville ha den! FÀrg pÄ utvÀxt har jag ingen speciell att rekomendera, dÀr har jag prövat det mÄsta frÄn ljusbrun till svart till rödbrunt! Allt beror pÄ vilken fÀrg du vill ha! Kram pÄ dig med!


#riri

Usually I'm the one that they cry for
But this man, he's the one that I'd die for


Fucking help me

AssÄ jag undrar verkligen en sak, varför har inte jag samma vilja att trÀna, som alla andra verkar ha? Jag vill ocksÄ vilja trÀna! SÄ klart jag ocksÄ vill ha drömkroppen, men varför har jag inte viljan att trÀna? Alla Àr as pepp pÄ det, och jag kan sitta och halv grÄta över min kropp, men nÀr jag kommer sÄ lÄngt att trÀning kommer upp i mitt huvud, sÄ nekas tanken direkt, wtf Àr det för fel pÄ mig, hur fÄr man viljan? Jag istÀllet börjar gÄ promenader och struntr i att Àta istÀllet, tills kroppen bara skriiiker efter mat och dÄ Àr jag tillbaka pÄ ruta ett igen! SnÀlla nÄgon, kan ni bara sÀga hur man fÄr viljan? Haha om tanken "jag ska gÄ och trÀna" skulle komma upp i min hjÀrna sÄ skulle jag bli super glad, men det finns ingen chans. Heeeelp me! I need help! Haha


What now

Idag har jag ju varit pÄ stan med frida, inköpte mig lite blonderingsmedel mm. Sen blev jag hundvakt, sÄ jag och millian har hÀngt hos store bror och sen med robine, har varit pÄ vift hela dagen idag kÀnns det som, nu Àr jag Àntligen hemma, det Àr sÄ sjukt jÀkla bajsskönt! Ibland finns det inget bÀttre Àn att vara hemma och inte göra nÄgonting, ikvÀll har jag en sÄn kÀnsla! SÄ jg ich millian ska unna oss oss poppcorn och dipp nu och ha en super mys kvÀll!

Om jag har tur kommer felicia förbi ikvÀll, och sen va dagen slut för min del. I need 2 sleep. Puss my lovers!


I think I want to be blonde


Black boy london.

Godmorgon söte pötar!
Just nu rullar jag och millian imot en lunch pÄ stan med frida, och en chailatte pÄ det kanske, det lÄter susen!
Ha en underbar dag sÄ hörsvi snart, puss


2013/01/01

IgÄr va vi tjejerna hos felicia och Ät mat och hade det bra med fina mÀnniskor, gott nytt Är alla ni!! Jag har haft en sÄnt fint Är, mycker roliga tripper, mycket kÀrlek, mycke vÀnner och massor med underbara nya minnen medmillian! Tack alla bi som finns runt ochkring mig, jag har det bÀsta av allt, i love u!

Millian ligger brevid mig nu och sover, som jag har lÀnktat efter honom, han gör mig sÄ lycklig hÀr i livet! puss


Happy new year!


RSS 2.0